Политика и общество
987

Samsonite şi Samsung au semnat un parteneriat pentru crearea de geamantane inteligente


Samsung a semnat un parteneriat cu unul dintre cei mai mari producători de articole de voiaj din lume: Samsonite. Obiectivul acestei acţiuni este acela de a crea într-un timp cât mai scurt geamantane/valize inteligente.

Proiectul Samsonite este ca într-un viitor nu foarte îndepărtat bagajele să fie capabile să comunice cu proprietarul. Aceştia doresc ca în fiecare bagaj să existe un microchip care să îţi permită depistarea bagajului prin intermediul GPS-ului, să trimită mesaje proprietarului când este deschis de altcineva, când este scos din avion sau chiar când este bruscat. Pe termen lung, proiectul celor de la Samsonite include chiar şi un geamantan care să te urmeze automat, fără a mai fi nevoie de interacţiunea directă om-bagaj.

Planurile Samsonite sunt interesante, iar acest parteneriat cu Samsung ne oferă speranţa că într-o zi nu ne vom mai pierde bagajele sau vom ştii cine ni le-a furat.

via | http://www.gadget.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.