Политика и общество
807

De ce sa nu postezi niciodata poze cu cheile de la casa sau masina! Ce poti pati daca faci asta


O aplicatie ce vrea sa fie utila poate avea un efect diametral opus.

Cum ar fi sa nu mai ai grija pierderii cheii pentru ca ai o poza cu ea in smartphone? Aceasta este premiza de la care pleaca o aplicatie menita sa rezolve problema pierderii cheii, dar care poate avea un efect dezastruos. KeyMe, o noua aplicatie iOS, iti va aduce o copie 3D a cheii daca ai poza pe telefon!

Desigur, o asemenea aplicatie ridica multe semne de intrebare — cum vor putea cei din spatele aplicatiei sa se asigure ca aceasta nu va fi folosita in alte scopuri? Cei de la CNET i-au contactat pentru a vorbi despre masurile de siguranta luate pentru a previne un caz in care cineva printeaza o cheie de la o casa/masina care nu ii apartine.


Compania a raspuns spunand ca, desi considera un asemenea scenariu improbabil, si-a luat cate masuri de siguranta pentru a previne asa ceva. «I-am intrebat pe cei de la KeyMe despre asta si mi-au raspuns ca un asemenea incident e improbabil. O asemenea schema lasa o urma digitala in KeyMe ce are nevoie de o amprenta pentru a folosi kisok, un cont de email pentru logare si un card de credit si o adresa pentru a printa noua cheie» scrie Nick Stratt de la CNET.

Daca e suficient, ramane de vazut — cert este ca o asemenea aplicatie va face ca multi oameni sa fie precauti in a publica pe retelele de socializare poze in care tin cheia de la casa in mana.

via | http://it.bzi.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.