Музыка и фильмы
662

Ultimul trailer pentru filmul Assassin’s Creed te pregătește de luptă


Assassin’s Creed este una dintre cele mai profitabile francize din portofoliul Ubisoft, iar în curând, se va reflecta într-un film de lung metraj cu același nume.

În doar câteva zile, va avea loc premiera pentru Assassin’s Creed. Filmul de lung metraj, bazat pe seria de jocuri de aventură, reprezintă deja o investiție semnificativă pentru Ubisoft și producătorul 20th Century Fox. Pentru a genera interes, în ultimul an, am avut deja parte de câteva trailere foarte interesante pentru iminentul film, dar cel de mai sus este ultimul înainte de începerea procesului de distribuție.
Spre deosebire de trailerele din trecut, noul scurt metraj de prezentare pentru Assassin’s Creed insistă mai mult pe caracterul principal. În definitiv, cei mai mulți dintre fanii seriei de jocuri vor merge la cinema pentru a-l vedea pe Michael Fassbender în pielea eroului, deci reprezintă o alegere inspirată detalierea respectivului caracter.

Cu scurt timp înainte de publicarea ultimului trailer, cei de la Fox au publicat și clipul de mai jos. Acesta ilustrează modul în care interacționează personajele interpretate de Michael Fassbender și Michael Kenneth Williams, pe care s-ar putea să-l știți din The Wire.


Filmul, intitulat simplu Assassin’s Creed nu face nici o altă referință către unul dintre jocurile cu care v-ați delectat în ultimul deceniu. Acesta este regizat de către Justin Kurzel, care s-a mai aflat la cârma unui film cu Michael Fassbender în MacBeth din 2015. Distribuția îi mai include pe Brendan Gleeson, Marion Cotillard, Jeremy Irons și Ariane Labed.

În definitiv, fanii francizei au multe motive de entuziasm când vine vorba de primul film Assassin’s Creed, iar dacă vor să vadă o continuare a poveștii din această peliculă, trebuie să meargă în număr foarte mare la cinema. Nu de alta, dar transformarea lung metrajului în trilogie este condiționată de încasări semnificative. Premiera va avea loc pe 21 decembrie.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.