Музыка и фильмы
641

Primul film al carui scenariu a fost scris de catre un calculator! Povestea fascinanta si infricosatoare (Video)


Filmul Sunspring este primul in care scenariul a fost creat de catre un computer.
«Intr-un viitor in care somajul este la cote maxime, tinerii sunt fortati sa-si vanda sangele» este linia de inceput a filmului scurt numit Sunspring care a participat anul acesta la Sci-Fi London Film Challenge.

Este un film intunecat, enigmat si… scris de un computer! Intreg scenariul a fost creat de inteligenta artificiala. Odata ce software-ul a completat scenariul, directorul filmului si actorii au trecut la treaba.

Mai exact, filmul a fost creat de un computer cu memorie de scurta durata numita LTSM. In spatele proiectului a fost directorul Oscar Sharp. In cadrul Sci-Fi London Film Challenge, participantii primesc cateva unelte (obiecte sau fraze) pe care sa le foloseasca intr-un film pe care sa-l creeze in doar 48 de ore. Sharp a apelat la computer iar acesta a oferit tot scenariul. Chiar si instructiuni pentru actori, cum sa fie pozitionati.

Actorii au interpretat replicile asa cum le-au primit iar rezultatul se vede in film. Chiar si una dintre melodiile din film a fost creata de catre computer dupa ce au fost analizate 30.000 de cantece pop.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.