Музыка и фильмы
764

Zdob si Zdub – La o margine de munte (premiera single nou)

CU OCAZIA A 20 DE ANI DE ACTIVITATE, TRUPA BASARABEANCA ZDOB SI ZDUB OFERA PUBLICULUI UN SINGLE NOU, DENUMIT “LA O MARGINE DE MUNTE”.

Mai mult, Zdob si Zdub vor sustine in luna septembrie doua concerte unul la Chisinau, in Parcul Dendrariu, pe data de 19 septembrie si unul la Bucuresti la Arenele Romane, pe 20 noiembrie.

Zdob si Zdub nu se limiteaza la a lansa o singura piesa si cu ocazia aniversarii celor 20 de ani de existenta, vor promova un intreg album cu piese necunoscute publicului roman.

“Exista piese de un sezon, piese ce devin hit, piese dansante, banale, eterne, minunate si sincere… ‘La o margine de munte’ e o piesa… pana cand e doar o piesa. Am compus-o dupa vizionarea filmului lui Sergei Parajanov, ‘Umbrele stramosilor uitati’. E o melodie cu influente punk, cu un suflu de primavara carpatica, o piesa vesela ce inspira optimism. Am inregistrat-o din prima, au fost nevoie de doar doua zile de repetitii cu bassistul legendarei trupe metal Gamma Ray. Autorii textului suntem eu si Andrei Copot, un tandem devenit deja traditie.”, declara solistul trupei, Roman Iagupov.

Zdob si Zdub este o formatie de rock alternativ din Republica Moldova, care a fost infiintata in anul 1994. Simpaticii moldoveni au la activ in cei 20 de ani de activitate, 8 albume si sute de concerte, fiind extrem de apreciati pentru stilul muzical abordat si autenticitatea lor.via | http://www.muziq.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.