Музыка и фильмы
817

Finalul sezonului 5 al serialului Game of Thrones a facut record de audienta


Serialul «Game of Thrones» a incheiat al cincilea sau sezon duminica cu o audienta record de 8,1 milioane de telespectatori, desi a coincis cu difuzarea la aceeasi ora a finalei NBA de baschet, informeaza Agerpres.

Potrivit cifrelor companiei de audienta, episodul intitulat 'Mother's Mercy' a inregistrat o crestere cu 13 la suta a audientei fata de episodul anterior (7,1 milioane) si fata de episodul care a incheiat precedentul sezon (7,09 milioane).

Cea mai buna audienta a serialului s-a inregistrat la inceputul celui de-al V-lea sezon, in aprilie, cu 8 milioane de telespectatori. Cresterea audientei a acestui serial nu lasa loc la indoiala avand in vedere ca la debutul sau, in 2011, a reunit 2,2 milioane de telespectatori.

Sfarsitul sezonului V al «Game of Thrones» a generat o uriasa dezbatere pe retelele de socializare dupa moartea unuia din personajele principale.

via | http://procinema.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.