Музыка и фильмы
704

Încasări record pentru "Furios şi iute 7", în primul weekend de difuzare.


Filmul «Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7», al şaptelea lungmetraj din această franciză de acţiune şi ultima peliculă a regretatului actor Paul Walker, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record de 143,6 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit Reuters.

«Furios şi iute 7» a devenit filmul cu cele mai mari încasări dintre toate peliculele lansate în luna aprilie, depăşind precedentul record de 95 milioane de dolari stabilit în weekendul de debut de filmul «Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier», şi reprezintă, de asemenea, filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei «Fast & Furious».

Totodată, «Furios şi iute 7» ocupă locul al nouălea în topul filmelor cu cele mai mari încasări obţinute în weekendul de debut.

La fel cum s-a întâmplat şi cu «Cavalerul negru/ The Dark Knight», care a devenit un fel de ceremonie funerară pentru Heath Ledger, publicul nord-american a mers în număr mare la cinematograf să îl vadă pe actorul Paul Walker în ultimul său rol. Actorul american a murit în 2013 într-un accident de automobil la vârsta de 40 de ani, înainte de încheierea filmărilor de la «Furios şi iute 7». Rolul său a fost completat cu ajutorul tehnologiei digitale şi al fraţilor starului, care au turnat câteva cadre în locul său.

«Furios şi iute 7» este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

via | http://www.dailybusiness.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.