Музыка и фильмы
1073

10 filme de văzut la cinema în vacanța de iarnă

        Keanu Reeves se întoarce pe marele ecran, Disney nu ne dezamăgește nici la acest Craciun, iar filmele nominalizate la Oscar pătrund deja în cinematografe. Iată suficiente motive să nu stai în casă de aceste Sărbători.
 
12 ani de sclavie
      Pe 3 ianuarie se lansează în cinematografe filmul 12 ani de sclavie, unul dintre favoritele la Oscar pe 2014. Anii de prigoană îndurați de Solomon Northup, un bărbat de culoare liber, răpit și vândut ca sclav în 1840 pe plantațiile unor proprietari din Sudul Statelor Unite i-au impresionat nu doar pe critici, ci și pe americanii de rând, care l-au votat în topul filmelor preferate din toate timpurile. Din distribuția filmului face parte și Brad Pitt, care a împlinit de curând rotunda vârstă de 50 de ani.
 


Regatul de gheață (Frozen)
        Familiile cu copii nu trebuie să ratezecea mai frumoasă animație a iernii! Ținutul Arendelle se transformă în urma unei vrăji nesăbuite dintr-un regat însorit într-un tărâm în care iarna nu mai ia sfârșit. Prințesa Anna știe cum să desfacă vraja, însă are nevoie desigur de niște parteneri de aventură. În căutarea Crăiesei Zăpezii, cea care va scăpa regatul de temperaturi scăzute, se alătură alpinistul Kristoff si cel mai simpatic om de zăpadă, Olaf.
 

Ronin: 47
      Din lista ta de filme de vacanță nu trebuie să  lipsească aventura dusa la rang de epic. Iată de cesalutăm întoarcerea fermecătorului Keanu  Reeves  la cinematografia de box office,  în persoana lui Kai, un samurai de rang inferior, cu destin profetic. Povestea, care are la bază o epopee  întrată în cultura populară japoneză, vorbește despre 47 de samurai nobili care pornesc un război pentru răzbunarea maestrului lor. Depășiți de forțele răului, aceștia îl iau aliat pe Kai, samuraiul repudiat, ajuns sclav, care are acum de înfruntat o lume plină de bestii și vrăjitorie.
 

Viața secretă a lui Walter Mitty
    Ben Stiller este creierul și actorul principal din The Secret Life of Walter Mitty.Walter e un tip banal care trăiește în viața reală scenariul plictisitor în care șeful îl terorizează, colega de birou îl ignoră și mama îi suflă în ceafa. Noroc cu imaginația sa bogată care îl ajută să evadeze din realitate și să “trăiască” experiențe la limită. Totul până când pornește în căutarea unui negativ foto dispărut de la revista la care lucrează și ajunge… la capătul pământului.
 

ast Vegas
       Dacă vrei să îi vezi pe Morgan Freeman, Robert De Niro și Michael Douglas jucând împreună  într-o comedie, Burlaci întârziați este numele ei. Cei trei prieteni din copilărie se hotărăsc să o facă lată în Las Vegas, atunci când unul dintre ei hotărăște să renunțe la burlăcie în favoarea căsătoriei cu iubita sa. Nu le ia mult să realizeze că viața totuși și-a lăsat amprenta peste ei mai mult decât se așteptau.
 
Captain Phillips
      Tuturor ne place ficțiunea, dar uneori filmele biografice ne lasă impresii mult mai adânci în psihic. Iată de ceîți recomand Captain Phillips, ecranizarea cărții “Datoria unui căpitan: Pirați somalezi, soldați americani şi zile periculoase pe mare” scrisă de căpitanul primului vas american capturat de pirații somalezi, în ultimele două secole. Tom Hanks este Richard Phillips, cel care își conduce cu disperare echipajul luat ostatec, în timp ce armata americană face eforturi disperate de a-și salva cetățenii.
 
 
Delivery Man
     Fără număr, fără număr, cunoscutul refren manelist e de dorit să se aplice în multe situații, cum ar fi cele care implică bani, însă nu și când vine vorba de copii. O greșeală de gestiune dintr-o clinică de fertilizare îl transformă pe David Wozniak în tatăl a 533 de copii! Taman când lucrurile merg tot mai prost, 142 dintre progenituri doresc să își cunoască tatăl! Acum să te ții!
 
Populaire
     Vă era dor de simpaticul Romain Duris, unul dintre cei mai promițători tineri actori ai cinematografiei franceze (l-ați mai văzut în Gadjo Dilo, De battre mon coeur s’est arrêté sau Les poupées russes)?  El este responsabil de întorsura pe care o ia destinul lui Rose Pamphyle, o simpatică domnișoară de 21 de ani care în loc să își urmeze destinul previzibil alături de logodnicul ei dintr-un sătuc oarecare, decide să devină secretara lui Louis Echard (Romain) care o antrenează pentru cele mai de temut concurs de dactilografie din țară. Cu aceeași rapiditate se apare și iubirea între cei doi!
 

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug
      După cum știm, lumea se împarte în cei care au văzut deja Hobbitul și cei care trebuie să o facă până la sfârșitul acestui an. Un film care trebuie văzut neapărat în cinema, continuarea Stăpânului Inelelor urmărește povestea lui Bilbo Baggins alături de vrăjitorul Gandalf  și de cei 13 pitici, în călătoria lor de a recuceri Regatul Pierdut, Erebor. Pericole, obstacole, efecte speciale și un dragon veritabil sânt ingredientele care vor satisface așteptările iubitorilor de fantasy.
 
Walking with Dinosaurs
      Copilul tău face diferența dintre Tyrannosaurus rex și Archaeopteryx?  Atunci nu îi poți rapi plăcerea de a-și vedea jucăriile prinzând viață pe marele ecran 3 D. Cei mai buni animatori și-au adus contribuția la recreerea dinozaurilor carnivori și erbivori deopotrivă,  intr-o producție BBC Earth care are la bază o mini-serie BBC din 1999.
 
 
 

via | www.elle.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.