Музыка и фильмы
604

Beyonce a lansat un nou album pe iTunes

    Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, ieri, Beyonce a lansat al cincilea album din cariera ei solo, care îi poartă numele, exclusiv pe iTunes. Pentru acest material ea a colaborat cu Jay-Z, Drake, Frank Ocean şi chiar şi cu fiica ei, Blue Ivy.
    Această lansare este unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din ultimii ani care nu au fost anunţate înainte — multe albume sunt anunţate încă din stadiul de producţie sau distribuţie.
    Noul material, care a succedat albumul «4», lansat in 2011, conţine 14 piese ;i 17 clipuri, între care «Drunk In Love», un feat. cu Jay-Z pe care îl găsiţi mai jos sub formă de preview.
      Fiecare piesă de pe noul album este însoţită de clip şi toate sunt disponibile pe iTunes. «Grown Woman», o melodie promoţională pe care Beyonce a cântat-o în timpul turneului Mrs. Carter din acest an, apare ca bonus, însă nu este inclusă ca piesă pe album.
      De asemenea, albumul cuprinde campanii publicitare, apariţii televizate şi reprezentaţii la show-urile de premiere ale lui Beyonce.
      iTunes va avea exclusivitate o săptămână asupra materialului, înainte ca acesta să fie distribuit pe piata de retail începând cu 21 decembrie. Deşi Byonce nu a lansat un single oficial care precedă noul ei material, se aştepată ca două piese să fie lansate în curând.


Iată melodiile de pe albumul «Beyonce»:
1. Pretty Hurts
2. Haunted
3. Drunk In Love (feat. Jay Z)
4. Blow
5. No Angel
6. Partition
7. Jealous
8. Rocket
9. Mine (feat. Drake)
10. XO
11. Flawless (feat. Chimamanda Ngozi Adiche)
12. Superpower (feat. Frank Ocean)
13. Heaven
14. Blue (feat. Blue Ivy)

via | www.apropo.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.