Музыка и фильмы
689

Filmul regizorului moldovean Cobîleanschi a ajuns la Cannes

În imagine regizorul Igor CobâleanskiFilmul “Colecţia de Arome”, realizat de regizorul moldovean Igor Cobileanski va fi prezentat în acest an la Festivalul de la Cannes.   ”Colecţia de Arome” a fost inclus în categoria  ”scurtmetraje”, chiar dacă nu va concura pentru un premiu.
 
În “Colecţia de Arome” este  relatată  povestea tragică a unui tată şi fiu care supravieţuiesc în condiţiile unei sărăcii la limită.
 
Contactat de Deschide.MD, Igor Cobileanski a spus că: ” Filmul  ”Colecţia de Arome” este o producţie moldo-română, la care au colaborat producători ca Valentina Iusuphodjaev, Iulia Târnoveţchi, Adrian Popovici fiind şi principalii finţatori ai filmului. Suma care stă la baza realizării filmului este de 22 mii de euro. ”Colecţia de Arome” s-a încardat în categoria  ”scurtmetraje” sau aşa ziselor întâlniri ale profesioniştilor.” 
 

Igor Cobâleanski mai este cunoscut pentru realizarea mai multor videoclipuri ale vedetelor autohtone, aşa ca Zdob şi Zdup, Nelly Ciobanu, Natalia Barbu, Alternosfera etc.

Premiera filmului “Colecţia de Arome” va avea loc la Chişinău, în cadrul Festivalului de film Cronograf, la 2 iunie, ora 20:30, cinematograful   ”Odeon”.
 
Festivalul de la Cannes se desfăşoară în perioada 15 şi 26 mai.
 
Festivalul internațional de film de la Cannes, cunoscut și ca Festivalul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței.
 
Oferind garanția unei importante acoperiri din partea mass-mediei, festivalul este vizitat în fiecare an de numeroase staruri de cinema, încântate de ocazia de a fi prezente. Mulți producători aleg acest prilej pentru a lansa ultimele lor realizări și pentru a vinde drepturile de difuzare distribuitorilor veniți din întreaga lume.
 

via | deschide.md

1 комментарий

avatar
Uram succese mari!!!
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.