Музыка и фильмы
644

35 de ani de la moartea lui Elvis Presley

17 фото
image
              35 de ani în urmă, pe 16 august 1977  la conacul sau Graceland din Memphis, Elvis Presley s-a stins din viață.  În acea zi  Presley, ca de obicei, a venit la mosia sa departe după miezul nopții, întorcîndu-se de la dentist. Presley a doua zi de dimineață a luat calmante, dar cîteva ore mai tîrziu din nou a mai  luat o  doză, căci nu putea adormi.  După care,  el a petrecut ceva timp citind o  carte în baie.  Undeva pe la orele  14  viitoarea lui soție  Alden, trezindu-se nu-li găsiseră în pat, și a intrat în baie  unde și a găsit trupul neînsuflețit pe podea.  La ora 16 a fost făcută  declarația oficială despre moartea sa, motiv invocînd  insuficiență cardiacă. Dar  o autopsie mai tîrziu, a relevat faptul că cauza a insuficienței cardiace a fost exact doza excesivă de diferite medicamente.
               Fanii lui  Presley din toate colțurile lumii s-au adunat la moșia lui Elvis Presley pentru a onora memoria lui. Fanii   «Regelui Rock and Roll-ului» au aprins cîte  o lumînare  în memoria idolului lor.
               Pe una din poze se vede soția Priscilla Presley  și fiica Lisa Marie Presley  discută  cu cei ce  au venit pentru a onora memoria omului lor drag.


17 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.