Музыка и фильмы
655

Madona numită „o fostă tîrfă”

           Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a spus că Madonna este „o fostă tîrfă care vrea să dea lecţii de morală”, după ce cîntăreaţa americană a cerut, în timpul concertului pe care l-a susţinut la Moscova, eliberarea celor trei cîntăreţe din grupul punk Pussy Riot, informează AFP.
          „Odată cu înaintarea în vîrstă, orice fostă tîrfă vrea să dea lecţii de morală lumii întregi. În special cu ocazia turneelor sale în străinătate", a scris Dmitri Rogozin, într-un mesaj postat pe Twitter.  În timpul unei conversaţii cu un interlocutor pe Twitter, Dmitri Rogozin a adăugat următorul mesaj la adresa Madonnei: «Dă-ţi jos crucea sau măcar pune-ţi o pereche de chiloţi».
             În timpul concertului pe care l-a susţinut cîntăreața marţi la Moscova, în cadrul turneului ei mondial, cîntăreaţa americană a spus că se roagă pentru eliberarea celor trei membre ale grupului Pussy Riot, aflate în detenţie provizorie de peste cinci luni şi care riscă trei ani de închisoare, după ce au interpretat un cîntec punk împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, într-o catedrală Moscovită.
         Madonna a mai  spus că, totodată, că vrea să îi sprijine pe militanţii care luptă pentru cauza homosexualilor, cu ocazia concertului pe care l-a susţinut miercuri seară, la Sankt Petersburg.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.