Любовь и секс
589

Ce le place bărbaților în așternut


Pentru ca experiențele în dormitor să fie de neuitat, ți-am pregătit o listă cu ce le-ar plăcea bărbaților să audă și să vadă în intimitate.

Să porți lenjerie atrăgătoare

Ai putea crede că nu merită să arunci banii pe desuuri atrăgătoare, care sunt mototolite și aruncate pe podea în două secunde. Dar bărbații pun accentul pe vizual, așa că nu ar fi rău să te mai îmbraci din când în când cu piese seducătoare.

Pe lângă rolul lor estetic, ele pot să aprindă scântei în dormitor. Pe negru, roșu sau cu detalii care accentuează formele, bărbații sunt înnebuniți când își văd partenera purtând astfel de piese. Lenjeria intimă ispititoare îi incită și le stârnește imaginația, acesta fiind și motivul pentru care ei vor să atingă cât mai repede ce se ascunde sub aceasta.


Să fii spontană

Sexul în aceleași poziții poate deveni plictisitor după un timp. Nu-ți fie teamă să schimbi puțin lucrurile. Încercați să întrețineți relații intime în locuri mai puțin obișnuite și în poziții diferite. Renunță la patul din dormitor și lăsați-vă pradă trăirile pe canapea, în mașină sau pe blatul de bucătărie. Ce zici? Puteți încerca să faceți și baie împreună. Fii inventivă!

Să te exteriorizezi

Bărbații se plâng uneori că femeilor le este teamă să-și exprime emoțiile când întrețin relații intime. Asta îi nemulțumește, mai ales că ei se așteaptă la cel puțin un geamăt, o respirație îngreunată, un țipăt de plăcere, un scrâncet.

Nu trebuie să exagerezi cu exteriorizările, câteva indicii, precum șoaptele suave și rostirea numelui partenerului, îl vor asigura că îți place ceea ce face, căci nu doar femeile au nevoie de reasigurare cu privire la ce fac în dormitor, ci și bărbații. Anunță-l prin astfel de reacții când gesturile sale te fac să te simți în al noulea cer. În caz contrar, va crede că nu ești mulțumită de prestația sa.


Pont

Dacă femeile pun accentul pe detalii, bărbații se concentrează pe ceea ce văd, lucru care se reflectă și în timpul partidelor de amor.

Să preiei inițiativa

Moda vremurilor când bărbatul iniția o partidă de amor au apus demult, spun sexologii. Bărbații doresc ca și femeile să le propună să petreacă o noapte împreună. În caz contrar, ei vor avea impresia că pur și simplu ele nu sunt atrase de ei. Lasă-ți partenerul să știe din când în când că și tu-ți dorești să întrețineți relații sexuale. Această inițiativă directă îl va surprinde în mod plăcut.

Să-l lași să te privească
Bărbații adoră să-și vadă partenerele goale. Pentru ei, femeile cu care își împart viața sunt frumoase, indiferent că lor i se pare că au numai defecte. Vergeturile, colăceii de pe abdomen și acele câteva kilograme în plus chiar nu vor conta pentru ei. Așa că, fă-ți curaj și permite-i soțului să te privească și chiar să faceți sex cu lumina aprinsă.

Să-i spui ce-i place

Nu e un clișeu, doamnelor! Un bărbat vrea ca partenera să-i spună ce să facă — cel puțin în dormitor. Cei mai mulți bărbați vor fi recunoscători când primesc instrucțiuni, mai ales dacă asta înseamnă că îi ajută să-și ducă partenerele pe culmile plăcerii.

Cel mai bine ar fi ca partenerul să facă ce-ți place, mai degrabă decât să se bazeze pe gesturi ambigue. Și, dacă e ceva ce nu-ți este pe plac, comunică-i asta sau ghidează-l în direcția dorită. Nu se va supăra!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.