Любовь и секс
1381

Cea mai potrivită oră pentru sex


Se pare că ora din zi în care ne dorim cel mai mult să facem dragoste este total diferită de la un sex la altul. Ținând cont cât de important este sexul într-o relație, este bine să știm care sunt aceste ore.

Când vor femeile să facă amor

Pentru femei, momentul ideal pentru a face amor este noaptea, la ora 23:21.


Ora ideală de sex pentru bărbați

În schimb, reprezentanții sexului tare preferă să facă sex cu mai bine de 15 ore mai devreme. Dimineața. La 7:54. Acesta este rezultatul unui studiu la care au participat în jur de 2.000 de persoane.

Așa că este foarte adevărat că una dintre cele mai mari plăceri ale bărbaților este să facă sex dimineața, înainte de a merge la job. Dacă acest lucru este îndeplinit și relația va merge ca pe roate.

Ce mai spune cercetarea

Doar 11% dintre femei şi doresc să întreţină reaţii sexuale de dimineaţă, în timp ce doar 16% dintre bărbaţi vor să facă dragoste chiar înainte să se culce.

Aproape 70% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi spun că au fost implicaţi în relaţii cu persoane pentru care dorinţa sexuală era diferită de a lor.


Sfat pentru o relație puternică

Aceste cifre sunt grăitoare! Încercați să țineți cont și de dorințele partenerilor și astfel veți avea o relație reușită.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.