Любовь и секс
894

Ce greșeli fac femeile în pat


Când lucrurile în dormitor nu merg așa cum trebuie, mulți factori sunt implicați, mai ales că atracția fizică nu este întotdeauna de ajuns. Pentru experiențe de neuitat în așternut, evită să faci aceste greșeli!

Nu muncești cot la cot cu partenerul

Când o femeie se așteaptă ca un bărbat să facă toată munca grea în pat, cu siguranță că atitudinea ei îl va irita. Dacă ea stă culcată, cu ochii închiși și nu face nimic altceva decât să se bucure de mișcările partenerului, atunci lui s-ar putea să nu-i placă întreaga situație. Bărbații vor ca femeile să se implice în acceași măsură când întrețin relații intime.

Nu-ți dai interesul

Un alt lucru care îi irită pe bărbați este dezinteresul cu care multe femei tratează o partidă de amor. Când ei le cer partenerelor îndeplinirea unor doleanțe, iar ele nu au niciun chef să le respecte dorințele în pat, nu e de mirare că ei își pierd interesul pentru sex. Așa că, fă sex doar când ai starea de spirit necesară.


Nu ești atentă cu el

Și faptul că ești neatentă cu partenerul naște frustrare. Când el are grijă ca tu să te simți minunat în compania lui, așteaptă același lucru de la tine.

Nu ai curaj să stai dezbărcată în fața lui

Dacă nu te simți confortabilă să stai goală în fața partenerului, încearcă să-ți depășești timiditatea. Colăceii de pe abdomen, vergeturile sau acele câteva kilograme în plus nu-l interesează. Nu-l forța să stingă luminile de fiecare dată când vreți să întrețineți relații intime. Toată situația reflectă nesiguranța și l-ar putea irita dacă o faci în mod repetat.

Te plângi constant
Un alt lucru care îl irită sunt plângerile. În timp ce el vrea doar să facă dragoste cu tine, iar tu te plângi constant că ai colăcei pe abdomen sau că te-ai îngrășat, există mari șanse ca el să se enerveze.


Îl grăbești

Abia începe să te sărute, iar tu-i ceri să termine mai repede pentru că trebuie să te trezești devreme? Cu siguranță situația nu-i va conveni. Astfel de lucruri îl vor indispune și-i vor afecta starea de spirit. Chiar și anumite întrebări stupide sau discuțiile fără rost din timpul sexului îl pot irita.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.