Любовь и секс
942

De ce e bine să faci mai des sex


O viață sexuală activă poate influența destul de mult relația dintre parteneri, sunt de părere oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Florida, SUA.

Aceștia au descoperit în urma mai multor analize că persoanele care obișnuiescă să facă mai des sex au și o relație mai bună cu partenerul de viață, deși multe dintre ele nu realizează acest lucru.

La aceste concluzii au ajuns cercetătorii americani după ce au realizat un studiu la care au participat 216 tineri căsătoriți. În primă fază, voluntarii au completat mai multe chestionare în care au răspuns la întrebări legate de nivelul de satisfacție din relație, dar și despre calitatea mariajului (prin exemple pozitive și negative).

După ce le-au analizat răspunsurile, specialiștii au ajuns la concluzia că o relație mai bună aveau cuplurile care erau și mai active din punct de vedere sexual.

„Frecvența activății sexuale nu are impact doar asupra relației dintre parteneri, ci și direct asupra personalității lor. Mai exact, persoanele care sunt mai active sexual tind să fie spontane și nu se supără la fel de ușor pe partener, ceea ce poate avea efecte pozitive asupra relației lor“, a afirmat Lindsey Hicks, doctorand în cadrul Universității de Stat din Florida.

Specialiștii susțin că frecvența actelor sexuale poate infleunța, de asemenea, și șansele de concepere a unui copil, problemă pe care o întâmpină din ce în ce mai multe cupluri în ultimii ani.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.