Любовь и секс
1388

Cum îți dai seama că ai nevoie de sex


Lipsa sexului îi afectează pe oameni atât din punct de vedere fizic cât și emoțional, fără ca ei să-și dea seama. Această nevoie umană depășește cu mult plăcerea generată de actul sexual în sine, deoarece sexul îndeplinește, de asemenea, un rol important în menținerea sănătății și a bunăstării psihice.

Din diverse motive, unele persoane încearcă să-și suprime dorințele sexuale, în timp ce altele se exprimă mai ușor și nu ezită să traiască aceste momente la intensitate maximă.

În orice caz, atunci când o persoană nu are o viață sexuală satisfăcătoare, dorințele lor reprimate devin evidente și se manifestă prin anumite comportamente!

Insomnii repetate

Îți e din ce în ce mai greu să adormi în ultima perioadă? Sexul ajută la secretarea unui hormon cunoscut sub numele de oxitocină, care este important pentru a beneficia de un somn plăcut și odihnitor. Astfel, atunci când o persoană își petrece mult timp fără sex, este posibil să se confrunte cu insomnii.Stres și modificări ale dispoziției

Modificările bruște de dispoziție și stresul pot indica că organismul are nevoie de sex, însă acest lucru nu este neapărat necesar. Totuși, în cazul în care trec luni de zile fără să ai parte de sex, este posibil să te confrunți cu emoții negative, cum ar fi stările de iritabilitate, pesimism și schimbări de dispoziție. Este important de știut că sexul ne ajută să ne menținem moralul și că este o necesitate care nu trebuie reprimată.

Ai fantezii sexuale

Într-o măsură mai mare sau mai mică, cu toții avem fantezii sexuale sau vise în care facem sex. În general, acest lucru se întâmplă în timpul nopții. Totuși, aceste fantezii devin frecvente și apar chiar și în timpul zilei, ceea ce înseamnă că organismul are nevoie de sex.

Lipsa de strălucire a pielii

Oricât de ciudat ar părea, sexul îmbunătățește aspectul pielii. Atunci când faci sex frecvent, porii pielii se deschid și eliberează impuritățile care generează imperfecțiuni. În plus, la fel ca orice activitate fizică, sexul facilitează eliminarea toxinelor prin transpirație și stimulează circulația sângelui.


Ești mai puțin sociabil

Lipsa relațiilor sexuale poate provoca o izolare socială. Acest lucru se explică prin scăderea producției de endorfine, hormoni care ajută la menținerea stării de bine.

O stare fizică de rău general

Lipsa sexului diminuează producția de serotonină și endorfine a organismului, acestea având și rolul de analgezice naturale în calmarea durerilor.

Sentimente de nesiguranță

Este foarte posibil ca după o perioadă lungă de singurătate să ne simțim mai nesiguri, deoarece sexul ajută la ,,construirea'' stimei de sine atât la femei cât și la bărbați și oferă sentimentul de a fi dorit. În unele cazuri, lipsa îndelungată a sexului poate provoca nemulțumire, care poate degenera în depresie, stări de anxietate și lipsă de încredere.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.