Любовь и секс
1536

De Valentine’s Day, idei pentru o noapte HOT


După o săptămână aglomerată, este timpul pentru un weekend minunat alături de iubitul tău. Și, cum se întâmplă să fie chiar Valentine’s Day, aveți un motiv în plus pentru momente de neuitat în cuplu. Un pic de îndrăzneală, un strop de imaginație și multă pasiune sunt ingredientele cheie de care e nevoie. Pentru inspirație, îți prezentăm 14 sfaturi pentru o noapte de neuitat:

1. Pregătește-te

Adesea este extrem de excitant dacă lucrurile se întâmplă pe neașteptate, însă poți pregăti o seară de neuitat și dinainte, în detaliu. Lista de lucruri de care ai nevoie: o sticlă de vin, lumânări parfumate, lenjerie sexy și, de ce nu… accesorii.


2. Relaxează-te

Acesta este momentul vostru, așa că nimic altceva nu este mai important. Jobul poate aștepta, temele le fel (că doar e sâmbătă!), iar vasele pot fi spălate și dimineața. Lăsați deoparte grijile sau problemele și nu lăsați să vă distragă atenția telefoanele sau alte lucruri mai puțin însemnate.

3. Parfumul

Detaliile fac diferența. Folosește un parfum senzual, care să-i trezească simțurile și să-l facă să nu-și mai poată lua mâinile de pe tine. Aplică-l în spatele genunchilor și la încheieturile mâinilor, astfel încât iubitul tău să te poată săruta fără să simtă gustul amar al parfumului.

4. Fii îndrăzneață

Dacă el preia de obicei inițiativa, ai putea să inversezi rolurile de data aceasta și să îi arați chiar tu cum și unde îți place să fii atinsă.

5. Muzica dă tonul

Pregătește-ți un playlist cu muzică romantică și senzuală, care să vă introducă în starea potrivită pentru o noapte perfectă.

6. Jucării sexuale

Poate nu te-ai gândit că jucăriile sunt pentru tine, însă ai putea să-ți schimbi părerea odată ce le încerci. Te pot ajuta să te cunoști mai bine și să afli ceea ce îți place, iar unele dintre ele sunt special concepute pentru cupluri. Așadar, află dacă iubitului tău îi surâde ideea și condimentați-vă viața sexuală.


7. Poziții noi

Nu este nevoie să încercați poziții acrobatice, care, uneori, chiar întrerup magia, ci doar să faceți sex în moduri surprinzătoare, care vă aduc satisfacție sporită.

8. Șoapte fierbinți

Nu există bărbat căruia să nu îi placă atunci când îți exprimi plăcerea în toate felurile, inclusiv prin voce. Așadar, spune-I chiar tu cum să se miște sau cât de mult îl dorești, iar rezultatele vor fi spectaculoase.


9. Lasă-l să te vadă

Se știe că bărbații sunt extreme de excitați de stimulii vizuali, așa că uită de pătură sau de lumina stinsă. Mărește miza plasând o oglindă lângă pat, pentru un plus de erotism – îți va plăcea și ție ceea ce vezi!

10. Lenjerie sexy

Roșie, neagră, cu dantelă sau din satin, alege ceea simți că te avantajează. Desigur, poți adăuga pantofii cu toc și o haină mai lungă fără nimic pe dedesubt – lasă-ți imaginația să zboare!


11. Schimbă decorul

Patul este foarte comod, însă pentru o seară de neuitat ați putea să mutați acțiunea din dormitor în bucătărie, sau oriunde altundeva vă prinde pasiunea.

12. Preludiu

Momentele de așteptare, cuvintele deocheate șoptite în public, SMS-uri sau poze în care să-i sugerezi ce-I așteaptă pot să fie începutul perfect pentru un preludiu. Lasă-ți iubitul să te privească dezbrăcată fără să te atingă sau, din contră, sărută-l tu din cap pana în picioare, fără să-I dai voie să te atingă. Se va excita la maximum!

13. Dă frâu liber fanteziilor

Dacă nu ai aflat deja care este fantezia lui, este un moment bun sa-l întrebi. Iar, dacă ai și tu scenarii fierbinți în cap, nu ezita sa-i spui. Va fi cu siguranță încântat!

14. Protecția

Dacă vrei ca noaptea de dragoste pe care ai pregătit-o în amănunt să fie lipsită de griji, asigură-te că folosești o metodă contraceptive modernă, care să te protejeze de o eventuală sarcină nedorită. Anticoncepționalele îți asigură protecție de 99,7%, prezervativul te ferește de BTS, iar pilula de a doua zi repară eventuale „accidente”, dacă o folosești în maximum 72 de ore (este 99% eficientă dacă o iei în primele 24 de ore).

1 комментарий

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.