Любовь и секс
1135

Ce-și doresc bărbații în timp ce fac sex


Este greu să intri în mintea lor și cu atât mai puțin să le citești gândurile. Însă, la fel ca noi, și bărbații au anumite așteptări de la actul sexual. Află ce-ți doresc bărbații în timp ce fac sex!

Vrea să vorbești murdar

De multe ori bărbații evită să-și roage partenerele să vorbească astfel de teamă de a nu fi interpretați greșit, iar partenerele lor să nu se simtă jignite. Însă nimic nu este mai excitant pentru ei decât să audă cum folosești cuvinte pe care nu le-ai apune de obicei. Nu este nevoie să exagerezi în ceea ce privește jargonul utilizat, dar câteva cuvinte pot face minuni pentru o partidă de sex ca în filme.

Vrea să preiei controlul

Faptul că-l lași pe el să facă toată treaba nu este tocmai pe placul orgoliului său, deoarece va avea impresia că te plictisești în pat, iar el nu este un amant desăvârșit. Nu înseamnă faptul că trebuie să-l legi de pat, ci doar să-l mângâi din când în când sau să schimbi poziția sexuală folosită și să preiei tu controlul. Dacă spui și câteva cuvinte murdare, partida de sex va fi exact cum ți-o imaginai.


Vrea să încerci lucruri noi

Ai citit într-o rtevistă sau prietenele ți-au povestit de noua poziția sexuală încercată. Nu o lăsa la stadiul de dorință, ci pune-o în aplicare. Propune-i noua poziție sexuală și vezi dacă funcționează și în cazul vostru. În plus va fi destul de excitant doar dorința de a încerca ceva nou și va mai sparge rutina zilnică.

Vrea să fie surprins

Nu mai planifica actele sexuale ca să aibă loc doar noaptea. Cum ar fi să-l trezești cu un sărut pasional, care să se încheie cu o partidă revigorantă de sex? Sau să întrerupi curățenia pentru o partidă rapidă de sex pe canapea? Exact aceste mici momente vor face diferența în relația voastră și o va întări, deoarece își va da seama că va avea alături o persoană alături de care nu se va plictisi.

Vrea să te privească

Atunci când te privește în ochi și-ți vede toate trăirile din momentele intime, se convinge că doar el este cel care te poate face să ai parte de astfel de momente de plăcere și toată nesiguranța în ceea ce privește performanțele sale sexuale se va risipi.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.