Любовь и секс
1222

Care este cel mai potrivit moment din zi pentru sex


După ce au efectuat mai multe analize, oamenii de știință au descoperit care este cel mai prielnic moment din zi pentru o partidă de sex: ora 15.00.

Explicațiile specialiștilor sunt simple: după-amiaza este momentul ideal când partenerii țin cont mai mult de dorințele celuilalt.

În plus, cercetările arată că în jurul orei 15.00 femeile au nivelul hormonului cortizol mai ridicat, ceea ce face ca ele să fie mai energice și să aibă o viteză rapidă de reacție.

Tot în jurul orei 15.00 și bărbații au un nivel mai ridicat al hormonului estrogen, cel care îi face să fie mai afectivi, în special în timpul partidelor sexuale.

Expertul în sex Alisa Vitti este de părere că după-amiaza, în jurul orei 15.00, este momentul cel mai potrivit în care atât femeile, cât și bărbații au un apetit sexual ridicat și în care se pot să ofere suport emoțional mai ușor unul-celuilalt.

„Bărbații sunt mult mai interesați să inițieze o partidă amoroasă când sunt capabili să ofere un răspuns sexual partenerei. Situația este asemănătoare și în cazul femeilor, care se simt că se pot implica mai mult atât fizic, cât și emoțional într-un act sexual în jurul orei 15.00. După-amiaza, în jurul acestei ore, femeile se simt mai apreciate și pot să ofere, la rândul lor, plăcere sexuală“, a afirmat expertul în sex Alisa Vitti.

Rezultatele obținute în urma cercetării au arătat că ora 15.00 este ideală și pentru cuplurile care vor să aibă copii, atunci șansele de concepere fiind mai mari.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.