Любовь и секс
1324

Cum greșesc femeile în pat


Cât de satisfăcătoare este viața ta sexuală? Chiar dacă răspunsul tău este un ,,da'' hotărât, experții susțin că, nu de puține ori, chiar și femeile experimentate și încrezătoare în ale amorului mai scapă câte o greșeală în așternuturi.

Iată care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care femeile le fac în pat și cum le poți remedia pentru a avea o viață sexuală împlinită!

Amâni sexul pentru când ai chef

Dacă obișnuiești să amâni sexul până când creierul și corpul sunt ,,pregătite'', cel mai probabil nu vei avea niciodată starea necesară, deoarece dorința femeilor se intensifică mai ales în timpul actului sexual.

Cercetătorii susțin că preludiul și mângâierile joacă un rol extrem de important în inițierea actului în sine, chiar dacă inițial nu te simți excitată.

Crezi că plăcerea partenerului este mai presus de orice

Un pic de egoism nu strică niciodată atunci când vine vorba de sex, iar faptul că îți consumi toată energia pentru plăcerea lui nu te face neapărat o parteneră mai bună, ci mai degrabă nemulțumită și nefericită, iar asta poate afecta stabilitatea cuplului.

Soluția? Roagă-ți partenerul să aibă răbdare cu tine, întrucât femeile ajung mai greu la punctul culminant. Nu trebuie să te simți vinovată, dimpotrivă.

Comunică deschis cu partenerul tău și spune-i ce poziție preferi sau cum îți place să te atingă, de exemplu. Va fi mai mult decât încântat să-ți facă pe plac și este foarte probabil ca acest lucru să-l excite și pe el.

Crezi că are tot timpul chef de sex

Dacă partenerul tău nu are chef să faceți sex sau chiar nu are erecție, asta nu înseamnă că nu mai este atras de tine. Stresul, extenuarea sau depresia pot afecta libidoul bărbatului, la fel cum acești factori influențează dorința sexuală a femeii.

În plus, bărbații au o ,,perioadă de recuperare'' după climax, iar perioada se mărește odată cu vârsta, astfel că acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze.

Nu te consideri suficient de frumoasă

Iubește-ți corpul și îngrijește-l, iar acest lucru se va reflecta și în pat. De altfel, studiile arată că femeile încrezătoare, care se simt bine în propria piele, se simt mai confortabil atunci când se dezbracă în fața partenerului și au parte de mai multe orgasme.

Nu îți folosești imaginația

Cuplurile care fac sex în mod regulat sunt mai fericite și au șanse mai mari să rămână împreună. Totuși, pentru a menține vie pasiunea dintre voi și interesul unul față de celălalt, trebuie să faci loc fanteziilor în viața ta.

Fanteziile stârnesc dorința, iar scenariile puse la cale pentru partenerul tău vor declanșa cu siguranță o partidă nebună de sex.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.