Любовь и секс
1006

Fanteziile sexuale


Punerea in practica a fanteziilor sexuale poate parea de-a dreptul imposibil. Prima oara esti ingrijorat de faptul ca ceea ce visezi este mult prea pervers pentru a fi incercat, dupa care iti trece prin cap ca este prea frig/cald pentru ca cineva macar sa aiba astfel de fantezii. Daca iti suna cunoscut, avem vesti bune: noi cercetari pe acest subiect sugereaza ca si cele mai picante fantezii ar putea sa nu fie atat de neobisnuite pe cat crezi.

Realizatorii studiului, publicat in The Journal of Sexual Medicine, au dorit sa afle ce anume este neobisnuit sau rar cand este vorba despre fanteziile sexuale. Pentru asta, ei au organizat un sondaj, compus din doua parti, la care au participat 1516 oameni. In primul rand, respondentii au notat 55 de fantezii sexuale diferite, apoi au descris in detaliu propria fantezie sexuala. Cercetatorii au etichetat ca rar (daca 2,3% sau mai putin dintre participanti au avut genul acesta de fantezie), neobisnuit (daca 15,9% sau mai putini oameni au avut genul acesta de fantezie), obisnuit (mai mult de 50% dintre ei au visat la fel), sau tipic (mai multi decat 84,1% au impartasit aceeasi fantezie). Iata cateva lucruri despre fanteziile sexuale:

1. Fantezii rare

Din cele 55 de fantezii aflate in chestionat numai doua s-au incadrat, din punct de vedere statistic, la categoria rar: sa faci sex cu un animal sau cu un copil. Alte noua au fost etichetate statistic ca neobisnuite (fantezii implicand urinarea, schimbarea hainelor intre parteneri, viol sau abuz). Insa majoritatea fanteziilor s-au dovedit a fi destul de obisnuite – de la sexul in grup la sexul cu un/o necunoscut/a. Asa ca daca ai fost ingrijorat/a ca fanteziile tale implicau sex in grup, fii fara grija, nu esti singurul/a care are astfel de vise erotice.

2. Cele mai multe fantezii sunt mult mai des intalnite decat crezi

Iata cateva dintre ceea ce-si doresc in secret peste o treime dintre barbatii si femeile care au participat la studiu: sa faca sex in public, sex cu un/o necunoscut/a, sex cu cineva mult mai in varsta, sa fie legat de cineva, sa lege pe cineva, sa fie masturbat/a de un/o necunoscut/a, sa fie dominat/a sa domine pe cineva, sa priveasca doua femei care fac sex si multe altele. Concluzia: ar trebui sa-i dezvalui partenerului/ei fanteziile tale pentru ca sunt sanse destul de mari ca si el/ea sa viseze la fel.

3. Barbatii au mai multe fantezii decat femeile

Cand este vorba despre fantezii sexuale barbatii se afla mult in fata femeilor. Nu doar ca s-au aratat interesati de mai multe fantezii din chestionar, dar au si oferit mai multe detalii cand a fost vorba sa le descrie pe cele proprii.

4. Unele dintre cele mai intalnite fantezii masculine le-ar putea surprinde pe femei

Cand au trecut la partea descriptiva a studiului, multi dintre participantii de sex masculin au scris despre fantezii legate de a primi sex anal, privirea partenerei cand face sex cu un alt barbat sau sa faca ei, insisi, sex cu un transexual.

5. Multe femei viseaza sa fie dominate in pat

Sa fie dominate din punct de vedere sexual (64.6%), sa fie legate (52.1%), sa fie lovite sau biciuite (36.3%) si sa fie obligate sa faca sex (28.9%), acestea s-au numarat printre cele mai intalnite dorinte secrete ale femeilor. Insa nu doar femeile isi doresc sa fie lovite sau biciute. Si mai multi barbati (39.6%) viseaza la acelasi lucru, in vreme ce aproape la fel de mult (30.7%) dintre ei viseaza ca vor fi fortati sa faca sex.

6. Dominarea si a fi dominat/a nu se exclud una pe cealalta

Femeile si barbatii care viseaza ca sunt dominati intre asternuturi au si visuri in care ei/ele sunt vioara intai – spre exemplu, pe cat de doritori/are sunt sa isi lege partenerul/a pe tot atat de mult vor sa fie legati/e.

7. Femeile separa mai usor realitatea de fantezie

Desi o multime de femei au fantezii in care sunt supuse din punct de vedere sexual, aproximativ jumatate din ele au specificat ca nu si-ar dori sa-si tranforme visele in realitate. Distinctia dintre fanteziile sexuale si dorintele sexuale este mult mai intalnita in randul femeilor decat a barbatilor.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.