Любовь и секс
706

Alimente care cresc pofta de sex


Una dintre cele mai bune metode de a-ți crește apetitul sexual și de a te asigura că vei avea parte de momente de neuitat alături de partener este să consumi anumite alimente, care sunt cunoscute și pentru calitățile lor afrodisiace.

Iată, așadar, o listă cu alimentele care cresc dorința de sex și care îți vor condimenta cu siguranță viața sexuală!

Ciocolata este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind și un simbol al pasiunii și romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Portocalele pot înlocui ciocolata, fiind o alternativă numai bună pentru a-ți atrage și incita partenerul pentru o experiență pasională.

Sparanghelul este bogat în acid folic, o vitamina din grupul B care ajută la creşterea producţiei de histamină din organism. Nivelul adecvat de histamină joacă un rol esenţial în activitatea sexuală, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Sparanghelul conţine cantităţi mari de vitamina E, un nutrient vital pentru sănătatea sexuală, denumită adesea şi vitamina sexului.

Ouăle sunt bogate în vitaminele B5 și B6, acestea fiind esențiale pentru reducerea stresului dar și pentru creșterea apetitului sexual, ajutându-te, de asemenea, să-ți păstrezi forma fizică și energia.

Pepene verde. Dacă îți dorești mai multă activitate în pat, începe prin a mânca mai multe porții de pepene verde zilnic. Considerați un fel de ,,viagra naturală'', pepenii verzi sunt o sursă bogată de citrulină, un aminoacid care ajută la dilatarea vaselor de sânge. Acest aminoacid poate fi folosit și ca un tratament natural pentru disfuncțiile erectile.

Usturoiul. Mirosul de usturoi este ultimul lucru pe care vrei să îl simți la un partener sexual. Usturoiul conţine însă alicina, un ingredient care măreşte fluxul de sânge la nivelul organelor sexuale. Alicina se eliberează numai atunci când usturoiul este tăiat sau zdrobit, prin reacţie enzimatică. Drept bonus, alicina are şi importante proprietăţi anti-fungice.

Șofranul. Dacă ești în căutarea de efecte imediate, asigură-te că șofranul nu lipsește din alimentația ta. Este demonstrat faptul că consumul de șofran stimulează dorința sexuală datorită calităților sale afrodisiace naturale.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.