Любовь и секс
591

Cele mai bune momente pentru sex


Momentul în care alegem să facem sex cu partenerul poate fi definitoriu pentru calitatea partidei sexuale, precum și a obținerii stării de plăcere pe care toți ne-o dorim.

Iată câteva statistici interesante întocmite de cercetători cu privire la orele la care e bine să faci sex!

Cele mai bune momente pentru sex — dimineața (6:00 — 8:00)

Sexul de dimineața este benefic atât pentru relația de cuplu, cât și pentru sănătatea ambilor parteneri. Persoanele care obișnuiesc să facă sex (și) dimineața sunt mai mai fericite și mai sănătoase, după cum arată cele mai recente cercetări în domeniu.

În plus, sexul de dimineața te energizează și îți dă o stare de bine pentru întreaga zi, asta în timp ce creează o legătură specială cu partenerul tău de viață.

De asemenea, trebuie să știi că bărbații sunt cei mai activi din punct de vedere sexual dimineața, atunci când nivelul de testosteron este la apogeu, așa încât te poți bucura de o partidă sexuală incendiară.

Cele mai bune momente pentru sex — prânz (14:00 — 16:00)

Sistemul reproducător al femeii funcționează cel mai bine în acest interval orar, în timp ce calitatea spermei bărbatului este cea mai bună în jurul orei 16:00. Concluzia? Dacă tu și partenerul tău vă doriți un copil, trebuie să profiți de intervalul orar mai sus menționat.

Cele mai bune momente pentru sex — seara (20:00 — 22:00)

În general, femeile se simt energice în acest interval orar și sunt dispuse să inițieze o partidă de sex, la fel și în cazul bărbaților. De obicei, nivelul de melatonină al femeilor se diminuează după ora 22:00, astfel că nivelul de energie scade și apare dorința de relaxare.

via | http://www.clicksanatate.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.