Любовь и секс
950

Cum iti dai seama ca partenera ta a ajuns la orgasm


In urma unui sondaj realizat de Apropo.ro referitor la «cum iti dai seama ca partenera ta a avut orgasm?», reiese ca un strigat de-al acesteia este semnificativ pentru partenerul sexual masculin.

Daca afli ca partenera ta se preface ca are orgasm, trebuie sa vorbesti deschis cu ea, sa fii cinstit si sa arati intelegere. O puteti scoate la capat! Dar, cum afli daca mimeaza sau chiar a avut parte de cel mai placut moment din viata ei… sexuala?

Retractia capului clitorisului

Da, ai citit corect. Inainte ca iubita ta sa ajunga pe culmile orgasmului, capul clitorisului se retrage in spatele pielii din jur. Cand se intampla acest lucru, iti poti da seama daca esti pe calea cea buna sau ar trebui sa te opresti. In plus, retractia este nu numai vizibila, dar o poti si simti, deci nu trebuie sa iti faci griji daca va iubiti pe intuneric. Inainte de a ajunge la orgasm, aseaza-te intr-o pozitie care iti permite sa ii freci clitorisul. Vei putea astfel sa ii oferi placere suplimentara in timp ce vei fi si sigur daca ea a avut cu adevarat orgasm.

Respiratie si batai ale inimii mai rapide

Fii atent la viteza de respiratie si la bataile inimii. Daca acestea nu se schimba inainte de «orgasm», este foarte probabil ca punctul culminant sa fie trucat. In momentul dinainte de orgasm, rata inimii unei femei creste in mod semnificativ si respiratia ei devine in mod clar mai rapida si mai adanca, in timp ce trupul ei isi misca linia si ritmul spontan si cu o putere diferita.

Pupile dilatate

S-ar putea sa ai unele dificultati in a recunoaste acest semn, dar daca luminile sunt aprinse, cere-i sa se uite in ochii tai cand ajunge la orgasm (cine s-ar opune acestei cereri romantice?!). Daca ea are un orgasm real, pupilele ei se vor dilata in timpul orgasmului.

Buzele rosii

Te intrebi care din buzele ei ar trebui sa se inroseasca? Raspunsul este: amandoua, atat buzele de pe fata, cat si labiile vaginale. Amandoua se umfla usor si devin rosii in timpul orgasmului. Cu siguranta vei putea sa observi cel putin pe unele dintre ele cand ea atinge orgasmul.

Contractii musculare vaginale

Acesta este indicatorul cel mai de incredere, pentru ca este aproape imposibil de trucat. In timpul unui orgasm, o femeie are 3 pana la 10 contractii vaginale musculare, dintre care primele sunt cele mai puternice. Aceste contractii strang penisul in asa fel incat cu greu le poti ignora!

Transpiratie neobisnuita

Cand simti ca iubita ta a inceput brusc sa transpire, ea este pe cale sa experimenteze un orgasm. Trupul ii devine din ce in ce mai tensionat inainte de a atinge orgasmul si deci muschii ei lucreaza din greu. Cand va odihniti amandoi transpirati dupa orgasm, poti sa renunti la toate gandurile ca iubita ta ar fi mimat orgasmul.

Dacaafli ca partenera ta se preface ca are orgasm, trebuie sa vorbesti deschis cu ea, sa fii cinstit si sa arati intelegere. O puteti scoate la capat!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.