Любовь и секс
695

Semne că eşti îndrăgostit cu adevărat


Este dragoste sau este doar ataşament? Cu toţii avem acei prieteni care trec UŞOR de la o relaţie la alta, spunând că sunt îndrăgostiţi până peste cap de noul partener.

Iubirea este pasională, atașamentul este apatic

Când doi oameni se iubesc, ei fac acest lucru cu pasiune, trăiesc la maximum fiecare moment. De aceea şi când două persoane care se iubesc profund se despart, ele pot simţi ură pentru cel care le-a fost iubit.

Însă când eşti doar atașat lde cineva, în ura unei despărţiri nu vei simţi furie. Vei trece prin momente de iritare, stărri de tristeţe, însă niciodată prin momente în care să simţi că toată dragostea pentru celălalt s-a transformat în ură.

Dragostea este altruistă, atașamentul este centrat pe sine

Când ești îndrăgostit, simţi că vrei să pui nevoile altcuiva înainte de cele ale tale, că vrei să îi fie bine celui pe care îl iubeşti. Când e doar atașament, vrei doar pe cineva care să te susţină, însă planurile şi dorinţele tale sunt pe primul loc..


Iubirea este uneori, suferinţă, atașamentul înseamnă că îţi e greu când nu e lângă tine

Dragostea reală nu este niciodată ușoră. Ai crede că ar fi, pentru că este atât de pur și de frumos, dar tot ceea ce este simți poate schimba viaţa. Trebuie să hrăneşti această poveste de iubre, să construieşti încontinuu, de aceea poate fi nevoie de sacrificii.

Cu atașamentul, nu este vorba despre a creşte o relaţie, ci despre cât de des vă puteţi vedea într-o săptămână. Ai nevoie de această persoană în același mod în care au nevoie de un medicament.


Iubirea este libertate, atașamentul este posesivitate

Când ești îndrăgostit cu adevărat, nu te simţi nesigur, nu ai întrebări despre ceea ce simte el sau ea şi nu eşti gelos. În schimb, ataşamentul presupune că nu eşti sigur de sentimentele partenerului tău, eşti nesigur. Când e doar atașament, singura dată când te simţi în siguranță este atunci când ești cu el sau ea.

Iubirea îţi dă putere, ataşamentul este despre putere

Nu este nimic ca dragostea adevarată ca să îi dea unei persoane sentimentul că poate face orice. Îţi dă un sentiment de bine, că toată lumea este a ta.

Atunci când este doar atașament, în relaţie se dă o luptă pentru putere. Fiecare dintre voi vrea să arate că el este cel care conduce, că el are cheia de la cătuşe.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.