Любовь и секс
1016

Cercetătorii explică de ce vara cresc șansele de a face copii.


Potrivit studiilor realizate de oamenii de ştiinţă italieni, bărbaţii ar fi mai fertili în timpul verii. Lunile iulie şi august se pare că ar fi cele mai bune luni din an pentru a încerca să facem un copil, pentru cp motilitatea spermatozoizilor funcţionează la capacitate maximă, spun specialiştii.

Această îmbunătăţire a calităţii spermei ar putea fi datorată faptului că în timpul verii nivelul de testosteron este mai crescut în comparaţie cu lunile de iarnă. Aproximativ unu din patru cupluri se confruntă cu infertilitatea, iar în aproape jumătate din cazuri problemele de fertilitate masculină sunt de vină, în special motilitatea scăzută a spermatozoizilor, scrie DailyMail. În cadrul cercetării au fost analizate mostre de spermă provenite de la peste 5.000 de bărbaţi şi s-a descoperit că în timpul verii motilitatea putea ajunge la peste 65%, adică persoanele în cauză erau foarte fertile. Studiul demonstrează existenţa unei variaţii sezoniere în funcţionalitatea spermei, spune dr. Alfredo De Girordi, unul dintre autorii cercetării.

Rezultatele complete ale studiului au fost publicate în jurnalul Chronobiology International.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.