Любовь и секс
1540

Gesturi pe care bărbaţii le detestă în pat. Ce să eviţi dacă vrei să-l inciţi cu adevărat


Bărbaţii apreciază interesul partenerelor care vor să experimenteze în timpul actului sexual, dar nu sunt mereu încântaţi de ideile acestora. Publicaţia Women'sHealthMag.com a vorbit cu mai mulţi bărbaţi, care, sub anonimat, au recunoscut care sunt gesturile pe care le destestă la partenerele lor, când sunt în pat.

Unul dintre bărbaţii care a participat la studiu spune că soţia lui a început să vorbească foarte murdar în timpul actului sexual. Femeia încearcă astfel să-l incite, pentru că ei îşi doresc un copil şi trebuie să facă sex cât mai des posibil. Dar această schimbare i se pare foarte ciudată bărbatului, dându-i impresia că soţia lui este o cu totul altă femeie. Un alt bărbat spune că detestă partenerele care au obiceiul să-i muşte de gât pe bărbaţi în timpul sexului. El nu este deranjat de gestul în sine, ci de semnele care îi rămân zile în şir pe gât.

Altcineva a vorbit despre obiceiul partenerei de a-l plesni peste fund în timpul actului sexual. El spune că nu este ceva dureros, dar că îi vine să râdă atunci când ea face asta şi din cauza râsului îi piere cheful de sex. Şi în privinţa sexului oral unii bărbaţi sunt deranjaţi de anumite schimbări pe care partenerele lor le consideră foarte indicate. De exemplu, un bărbat a povestit că iubita lui a început la un moment dat să se folosească şi de dinţi în timpul sexului oral, iar acest lucru îi displăcea profund. Se temea să nu îl rănească din greşeală, plus că i se părea destul de dureros. Probabil că femeia citise în reviste sau văzuse vreun film porno în care era prezentat acest nou tip de sex oral, pe care nu toţi bărbaţii îl acceptă.

via | http://adevarul.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.