Любовь и секс
1133

Cum să te aranjezi la prima întâlnire ca să-l cucereşti. 5 sfaturi


Bărbaţii sunt atraşi instinctiv de nuanţele de roşu, de un păr bogat şi strălucitor, dar şi de un zâmbet impecabil. Descoperă cum ar trebui să te machiezi şi să te coafezi pentru ca el să te considere foarte sexy.

Poartă roşu

Este culoarea care are capacitatea de a atrage instant atenţia bărbaţilor. Reprezintă sexualitatea şi erotismul în numeroase culturi ale lumii şi se pare că această asociere nu este o coincidenţă, ci o urmare a evoluţiei noastre. Potrivit unui studiu citat de allure.com, bărbaţii sunt cu 56% mai predispuşi să invite în oraş o femeie care poartă o bluză roşie, decât dacă poartă una albă. Prin urmare, o rochie roşie îţi va garanta că toată atenţia lui este asupra ta.


Şi pe buze

În urma unui studiu recent, citat de dailymail.co.uk, s-a descoperit că nuanţele de ruj pe care bărbaţii le consideră foarte atrăgătoare sunt tot cele de roşu. Optează pentru un ruj roşu semitransparent sau un balsam care îţi oferă o nuanţare delicată. În acest fel vei avea buzele roşii şi sexy, dar vei arăta natural. Evită nuanţele foarte puternice sau pe cele mate.

Păr bogat şi strălucitor

Dacă vrei să-l cucereşti instant, trebuie să ţii cont de o altă «slăbiciune» a bărbaţilor dobândită de-a lungul evoluţiei. Este vorba despre părul bogat şi strălucitor, un indiciu preţios pe care bărbaţii îl foloseau instinctiv (şi se pare că încă îl mai folosesc) pentru a evalua starea de sănătate a unei femei şi prin urmare capacitatea sa de reproducere. Iar ca să-ţi pui în valoare podoaba capilară, încearcă un mic truc: aplică întâi balsamul şi apoi şamponează. Usucă-ţi apoi părul cu foehnul trecându-ţi degetele prin el, pentru a obţine volum irezistibil. Chiar şi după ce simţi că părul este uscat mai foloseşte foehnul încă trei minute. Pentru a-şi păstra volumul trebuie să fie 100% uscat. La final aplică un ser pentru strălucire.

Piele perfectă

Pielea cu o strălucire delicată te transformă instant într-o apariţie extrem de sexy. După o exfoliere riguroasă şi o hidratare intensă a întregului corp, aplică pe zonele care vor fi expuse, precum decolteu, braţe, umeri sau picioare, o loţiune cu particule strălucitoare foarte fine.

via | http://www.eva.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.