Здоровье и красота
756

Răsfăț cu masajul Pantai Luar

Mirosuri  surprinzătoare învăluie corpul și te răsfață  ca pe  o regină, te simți relaxată și departe de probleme. Toate aceste senzații le poți avea cu masajul  exotic venit de departe  și numit  Pantai Luar, care este făcut cu doi săculeți ce conțin uleiuricalde exotice de lime și nucă de cocos  precum și  plante proaspete, condimente și fructe care-ți oferă un miros minunat în timpul masajului.

          Această veche tehnică de masaj ăși are originile în Asia de Est și folosește uleiurile exotice calde pentru a activa și a exfoliapielea dar și pentru a calma durerile musculare.

          Patul pe care ești asezat este încălzit în prealabil, iar în odae plutesc miresme exotice tocmai pentru a te face să te destinzi cît mai repede.

            În masajul Pantai Luar  se folosesc  doi săculeți calzi din pînză frumos mirositori, atingeri de mîini nu ve-ți simți. Săculeții sunt încălziți pînă la o temperatură de 120oC înainte de a fi folosiți.

             Pentru început  săculeții încălziți sunt trecuți rapid de-a lungul întregului corp, apoi cu mișcări circulare mai lente sunt trecuți de cîteva ori pe suprafața corpului pînă se răcesc. Următoarea etapă este masajul cu presiune blîndă în timp ce uleiurile esențiale penetrează  pielea.

           În afară de răsfățul extraordinar pe care îl ve-ți primi  pielea va fi  exfoliată iar corpul detoxifiat. Celulele existente se activează  și începe producerea unor celule noi. Masajul va  destinde  mușchii,  stimula circulația  și  metabolismul, va descărca corpul de impurități și îți  va reda energie.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.