Здоровье и красота
719

Yoga

               Stresul și problemele din ziua de azi,  cu care ne confruntăm își pun amprenta asupra sănătății și liniștii  noastre  sufletești. Uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte care ni se întîmplă, uităm să zîmbim și uităm că există  metode  și diferite cursuri  pentru  a ne  relaxa.
           Una dintre metodele  destul de eficiente  și  recomandate atît de medici cît și de psihologi, este Yoga. Yoga  ca și exercițiu de menținere a sănătății, echilibrului și de reducere a stressului.

          Relaxarea, întinderea mușchilor și meditația îți oferă  echilibru. Sănătatea ta are parte de beneficii iar corpul este scos din ghearele presiunii cotidiene. Prin exercițiile  specifice  yoga  scapi de rigiditatea care se înstalează și se sedimentează din ce în ce mai puternic în corp cu fiecare zi ce trece în  care  nu  practici  o activitate  fizică.

         Dacă nu ești o persoană activă fizic, suferi consecințele. Sedentării și cei care au poziții incorecte ale corpului  îndeosebi ale coloanei vertebrale, atît în timpul mersului, cît și pe scaun, au  frecvent  dureri  de  spate, de articulații, etc.
Yoga este mai mult decît o metodă de relaxare!
Yoga este un experiment științific, care propune practicanților săi o metodă flexibilă de a-și găsi fericirea, sănătatea și forma ideală. Yoga include: exerciții de stretching,  respirație și  tehnici de meditație, care îți vor calma starea emoțională și tonifia corpul.

          Există multe poziții yoga — unele te ajută să te relaxezi, altele îți îmbunătățesc  postura  sau  te  feresc  de  osteoporoză.

         Yoga aduce multe beneficii celui ce o practică.  Fiindcă aceasta presupune mișcări și întinderi ale mușchilor, despre care nu știai că sunt posibile. Vei fi mai flexibilă și mai ușoară. Este un exercitiu extraordinar pentru cine vrea să piardă cîteva kilograme. Îți tonifică trupul și vei avea o siluetă delicată, dar puternică.
Multe persoane practică yoga pentru starea de bine pe care o conferă și pentru pacea interioară obținută, nu doar pentru slăbit. Vei găsi astfel în interiorul tău calmul de care ai atîta nevoie  în lupta  cu  stresul.


0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.