Здоровье и красота
936

Cu hrișcă poți să slăbești 1 kilogram pe zi.


Hrișca este una dintre semințele cele mai sănătoase și benefice pentru organismul tău. Cu ajutorul ei poți să slăbești până la 10 kilograme în 10 zile.

Trebuie să ții cont de faptul că acesta este o dietă strictă, însă foarte bună pentru detoxificarea organismului.

Ideal ar fi ca acest aliment să se regăsească constant în alimentația ta, deoarece conține potasiu, iod, fosfor, fier și foarte multe vitamine.

În cazul în care ai probleme cu tensiunea arterială sau cu ficatul, atunci consumul de hrișcă este benefic.

Cum se prepară hrișca?

O singură cană de hrișcă îți este suficientă pentru toată ziua. Pune hrișca într-o tigaie și coace-o câteva minute precum semințele de floarea soarelui, amestecând continuu. Adaugă apoi 4 căni de apă la cana de hrișcă.

Las-o la foc mic până când absoarbe toată apă, amestecând din când în când. La final, poți să adaugi o mână de pătrunjel verde tăiat.

Împarte în 3 părți egale cantitatea obținută și mănâncă-le pe tot parcursul zilei alături de kefir și multă apă.


Atenție!

În perioada acesta trebuie să renunți complet la zahăr, sare, condimente, sosuri, creme, arome și alcool.

Trucul perfect pentru unghii perfecte

Vitaminele conținute contribuie la sănătatea părului și a unghiilor tale, le conferă vitalitate, forță și încetinește procesul de îmbătrânire.

Dacă la acest aliment vei adăuga și kefirul, care este bogat în calciu, proteine si vitamine, vei obține rețeta ideală pentru detoxificarea organismului tău.

Pentru asta, ai nevoie de maximum un litru de kefir cu grăsime de 1% pe zi, pe care îl poți consuma odată cu hrișca sau la o gustare.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.