Здоровье и красота
577

De ce nu este bine sa consumi carne


În căutarea unor soluţii menite să ne menţină tineri, supli, longevivi şi, mai ales, sănătoşi, oamenii recurg la tot felul de diete. Specialiştii susţin că dieta în care este exclus consumul de carne ar aduce cele mai multe beneficii organismului.

Există voci care susţin că dietele vegetariene vitregesc organismul de o seamă de substanţe nutritive, însă specialiştii consideră că un meniu bine ales poate satisface toate nevoile nutriţionale. Un meniu planificat de nutriţionist poate exclude carnea şi, în acelaşi timp, să aducă organismului vitamine, minerale, fibre şi proteine. De asemenea, vă ajută să pierdeţi în greutate, dar şi să vă menţineţi sănătoşi, susțin specialiștii.

Ce poţi mânca:

-doar vegetale

-lactate şi vegetale

-ouă şi vegetale

-ouă, lactate şi vegetale

-peşte şi vegetale

Vegetarienii, feriţi de cancer

Potrivit statisticilor, vegetarienii sunt, în general, mai supli decât persoanele care consumă şi carne şi sunt mai feriţi de hipertensiune şi colesterol mărit. De asemenea, vegetarienii prezintă risc mai scăzut de diabet şi cancer. Însă nu toţi vegetarienii slăbesc. Cei care fac excese alimentare şi consumă, de exemplu, cartofi prăjiţi sau produse de patiserie vor acumula cu siguranţă nişte kilograme. Persoanele care exclud carnea din alimentaţie o pot înlocui, ca gust, cu produse din soia: salam, brânză, hamburgeri.

Nu uitaţi de vitamine şi de minerale

Pentru buna funcţionare a organismului, trebuie să consultaţi un medic care va stabili dacă dieta pe care o urmaţi este suficientă sau trebuie să luaţi şi suplimente de vitamine şi minerale.

De asemenea, trebuie să consumaţi zilnic vegetale cu frunze verde închis pentru că sunt bogate în fier şi în calciu. A fi vegetarian nu înseamnă înfometare. Trebuie să aveţi grijă să consumaţi porţii moderate.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.