Здоровье и красота
693

Remedii naturiste împotriva căderii firelor de păr


Сăderea părului este o problemă majoră, cu care se confruntă multe femei din întreagaa lume. Chiar dacă sunt încercate diverse tratamente, șampoane sau balsamuri împotriva căderii firelor de păr, de cele mai multe ori rezultatele nu sunt cele dorite sau sunt dăunătoare părului.

Atunci, cele mai multe femei apelează la metode alternative, cum sunt măștile de păr, deoarece promovează creșterea și menținerea părului sănătos și mătăsos. Există diverse rețete de măști pe care le poți face acasă. Sunt cele mai eficiente în rezolvarea problemei pierderii firelor de păr.


Mască de păr pe bază de avocado

Avocado este bogat în acizi grași omega 3, care hidratează părul și promovează creșterea firelor de păr de la rădăcină. Mai mult decât atât, proprietățile antiinflamatorii prezente în fruct face scalpul foarte sănătos și îmbunătățește textura părului.

Ai nevoie de:

— 1 avocado copt
— ½ cană de lapte
— 1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare:

Taie pe jumătate avocadoul și scoate pulpa fructului. Pune într-un vas toate ingredientele enumerate și amestecă bine cu o lingură. Pasta obținută o aplici pe rădăcinile și vârfurile părului și se lasă să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi clătești cu apă rece. Repetă acest tratament natural de 2-3 ori pe săptămână dacă vrei să nu te mai confrunți cu căderea părului.


Mască de păr pe bază de banană

O altă mască de păr foarte eficientă și care este ideală pentru împiedicarea căderii firelor de păr este cea pe bază de banană. Banana este bogată în antioxidanți, uleiuri naturale, potasiu și vitamine, care acționează împotriva căderii părului.

Ai nevoie de:

— 2 banane coapte
— 1 lingură de ulei esențial de nucă de cocos
— 1 lingură de miere

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele împreună într-un bol și amestecă cu o lingură până se formează o pastă fină. Aplică masca pe întreaga suprafață a părului, începând de la vârfuri și până la rădăcini și o lași să acționeze timp de 5-10 minute. Apoi, spală părul cu un șampon hidratant. Aplică masca de păr de 2-3 ori pe săptămână.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.