Здоровье и красота
754

Dietă sau sport - ce e mai eficient când vrei să SLĂBEŞTIi?


Vrei să scapi rapid de kilogramele în plus pentru a avea silueta visată înainte de venirea sărbătorilor de iarnă? Medicul specialist îţi spune ce e mai eficient — sportul sau dieta?

Bineînţeles, pentru rezultate optime ideal ar fi să combini o dietă echilibrată cu activităţi sportive pentru a slăbi şi pentru a-ţi sculpta şi tonifia corpul în acelaşi timp.

Dacă nu eşti dispusă să le faci pe amândouă sau eşti pur şi simplu curioasă care metodă este mai eficientă, ei bine potrivit medicului de peste Ocean Shawn Talbott, dieta este cea care are rezultate mai rapide atunci când vrei să slăbeşti.

Dr. Shawn Talbott de la Universitatea de Nutriţie din Utah dezvăluie: «Slăbitul se datorează în proporţie de 75% dietei şi 25% sportului». Este mult mai simplu să tai caloriile din dietă decât să le arzi. Spre exemplu, dacă mănânci o quesadilla de 500 de calorii, trebuie să alergi în jur de 6,5 kilometri pentru a arde caloriile provenite de la această gustare."

Atunci când ţii o dietă, încearcă să ai o alimentaţie echilibrată, alcătuită din proteine uşoare, carbohidraţi proveniţi din cereale integrale, fructe şi legume.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.