Здоровье и красота
1273

Băutura cu ou care te scapă de durerile în gât în 24 de ore


Vrei să scapi de senzația acea neplăcută de gât iritat, fără să recurgi la medicamente? Se poate! Iată un remediu naturist foarte simplu de făcut, gustos și extrem de eficient!

În cât timp se vor vedea rezultatele

Acest remediu te va scăpa de durerea în gât într-o singură zi, deci merită să-l încerci.

Iată ce ai nevoie pentru preparare

Nu îți trebuie prea multe ingrediente pentru acest remediu naturist:


— 1 gălbenuș,
— 1 lingură de zahăr,
— 1 pahar de lapte,
— o jumătate de linguriță de cacao,
— o esență de vanilie.

Cum se prepară – pas cu pas

Se freacă gălbenușul de ou cu zahărul. Apoi, se adaugă, și jumptate de linguriță cu cacao. Laptele se pune la încălzit. Se adaugă peste lapte câteva picături de esență de vanilie (3-4).

Nu se lasă să fiarbă, laptele trebuie să fie doar călduț. Acesta se amestecă bine cu gălbenușul și cu zahărul. Se mixează la blendăr sau cu mixerul, pe o viteză mare, timp de două minute.

Când se consumă

Băutura se bea imediat după preparare. Poți consuma trei pahare de astfel de băutură pe zi, unul imediat după ce te-ai trezit, pe stomacul gol. Apoi (important acest aspect), jumătate de oră nu se mai consumă nimic.

După masa de prânz mai poți bea unul, iar înainte de culcare pe cel de-al treilea. Cu siguranță, a doua zi gâtul tău va fi mult mai bine.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.