Здоровье и красота
587

Alimentele care te ajută să slăbeşti şi să ai o dispoziţie bună


Atunci când vine vorba de o dietă echilibrată şi sănătoasă, atât în corpul nostru, cât şi în dispoziţia pe care o avem se vor resimţi câteva schimbări. Ei bine, există câteva alimente care ne pot ajuta să scădem în greutate chiar dacă, de cele mai multe ori, se află pe lista neagră.


Ciocolata. Doar gândindu-ne la ciocolată ne apare un zâmbet larg pe faţă, iar dacă mai ştim şi că aceasta ne poate ajuta să slăbim, cu siguranţă fericirea se va putea citi pe chipul nostru. Ciocolata conţine antioxidanţi, printre care şi magnesium, iar consumând un baton de ciocolată, anxietatea şi depresia vor putea fi reduse. Aşa că, poţi mânca liniştită de două sau de trei ori pe săptămână.


Somon. Acesta nu trebuie consumat doar în restaurantele pompoase, ci poate fi preparat chiar acasă. Somonul este bogat în omega 3, cunoscut pentru lupta cu depresia şi dispoziţiile proaste. De asemenea, acesta îmbunătăţeşte memoria şi te ajută să te concentrezi mai mult. Consumă-l alături de o porţie de legume şi lasă buna dispoziţie să te cuprindă.


Ouă. Indiferent cum alegem să le consumăm, acestea sunt surse fantastice de proteine care ne ajută să ne refacem musculatura, în special după un antrenament dificil la sală. De asemenea, ouăle conţin vitamina D, care are un rol important în susţinerea sistemului imunitar. Consumând astfel de alimente, bogate în vitamina D, vei scăpa cu uşurinţă de kilogramele în plus.


Paste. Deşi conţin grăsimi puţine, pastele sunt o sursă perfectă de carbohidraţi care ne ajută să creştem nivelul de serotonină. O mică porţie de paste cu o cantitate echilibrată de carne va oferi corpului vitamina B de care are nevoie.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.