Здоровье и красота
637

Scapă de colesterol cu aceste remedii naturale


Colesterolul mărit este o consecință a unui stil de viață nesănătos. O dietă bogată în alimente cu un conținut mare de grăsimi saturate și lipsa activității fizice pot duce la creșterea valorilor. Însă, poți scăpa de colesterol prin aceste remedii naturale.

Semințele de coriandru

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că semințele de coriandru ajută la scăderea colesterolului total, a colesterolului „rău“, LDL, și a trigliceridelor. Amestecă două linguri cu semințe de coriandru cu o cană de apă, fierbe câteva minute și strecoară. Bea câte o cană de 1-2 ori pe zi. Pentru un gust mai bun, poți adăuga lapte degresat sau miere.

Ceapa

Cercetătorii din Hong Kong au descoperit că cei care consumă în mod regulat ceapă crudă au nivelul colesterolului rău mai scăzut, iar valorile celui bun în limite normale. Poți adăuga ceapa crudă în salate sau o poți consuma în combinație cu miere. Adaugă la fiecare lingură de ceapă tocată o lingură cu miere sau una de iaurt. Mănâncă o ceapă pe zi, timp de cel puțin o lună.


Oțetul de mere

Oțetul de mere este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale împotriva colesterolului mărit. În plus, combate refluxul gastric, hipertensiunea arterială, guta și infecțiile respiratorii. Combină o lingură de oțet de mere cu o cană de apă și bea 2-3 căni pe zi, cel puțin o lună.

Sucul de portocale

Este vorba de sucul de portocale prospăt stors și nu de variantele disponibile în comerț. Consumul a trei căni de suc de portocale pe zi reduce nivelul colesterolului, deoarece este îmbogățit cu vitamina C și flavonoizi. Studiile au arătat că 750 de ml de suc de portocale pe zi ajută la scăderea cu 15% a colesterolului „rău“, LDL.


Uleiul de cocos

Deși este o sursă de grăsimi saturate, uleiul de cocos mai conține și acid lauric, care ajută la scăderea colesterolului. Bineînțeles, cantitatea consumată zilnic trebuie să fie una moderată, adică nu mai mult de 2 linguri. În plus, acesta trebuie să fie 100% natural șinu rafinat sau procesat.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.