Здоровье и красота
512

Secretul islandez pentru o piele perfectă


Femeile vor întotdeauna să descopere tot ceea ce este nou în materie de îngrijire. Dornice de frumusețe veșnică, doamnele caută „leacuri” pentru un ten perfect, strălucitor și fără imperfecțiuni și chiar „împrumută” obiceiuri din alte țări, în speranța că tenul lor va fi mereu tânăr și frumos.

În Islanda, folosirea plantelor şi a ierburilor în cuburi de gheaţă pentru tratamente de frumuseţe sau lecuirea unor afecţiuni este deja obişnuinţă. În ţara nordică există aproximativ 90 de plante tradiționale folosite în acest sens, iar băștinașele susțin că tenul lor arată proaspăt și delicat în fiecare zi.

Printre cele mai inedite metode de a-ți păstra tenul frumos se numără cuburile de gheață cu petale de trandafiri. Aces moft le aduce femeilor nordice frumusețea mult dorită, iar acestea sunt mai mult decât bucuroase de a împărtăși miraculoasa „rețetă” femeilor din întreaga lume. Mai mult, cuburile de gheață cu petale de trandafiri sunt benefice pentru închiderea porilor, reducerea inflamaţiei şi deschiderea culorii tenului. Dacă îți dorești un ten perfect, iată cum poți obține efectul mult dorit! Realizarea acestor cuburi de gheață cu petale de randafiri este foarte simplă și nu necesită deloc bătaie de cap. Iată de ce ai nevoie!

Ingrediente

1 formă de cuburi
1 cană apă de trandafiri
1 cană petale uscate de trandafiri
3 picături de ulei esenţial de trandafiri
1 cană apă distilată
1/2 cană extract de aloe vera

Mod de preparare

Se iau toate ingredientele, exceptând petalele de trandafir, şi se pun într-un bol. Apoi se amestecă încet, după care se toarnă lichidul în forma pentru cuburi. La final se adaugă câte o petală de trandafir în fiecare compartiment, după care se pune la congelator.

Mod de întrebuinţare

După ce lichidul a îngheţat, ia câte unul şi freacă-te încet pe faţă şi pe gât, oferind o atenţie specială pleoapelor şi nasului. La final, stropeşte-te cu puţină apă de trandafiri atât pe faţă, cât şi pe gât. Vei vedea că tenul tău va străluci şi vei mirosi incredibil de bine.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.