Здоровье и красота
550

Cele mai bune remedii naturale pe bază de varză


Varza este o sursă bogată în fitonutrienți și vitamina A, C ȘI K. De asemenea, conține antioxidanți naturali care țin cancerul la distanță și-ți păstrează inima sănătoasă. În plus, varza este și un remediu natural excelent pentru numeroase afecțiuni.

Salata de varză ameliorează simptomele menopauzei

Nesuferitele bufeuri, stările de nervozitate și transpirația abundentă sunt doar câteva dintre simptomele menopauzei. În acest sens, salata de varză s-a dovedit a fi un remediu grozav.

Iată ce trebuie să faci: mănâncă 250 de grame de salată de varză în fiecare zi, timp de o lună. După această perioadă, simptomele menopauzei ar trebui să nu te mai afecteze.

E extrem de bună în entorse

Dacă ai o entorsă sau o luxație, vei scăpa rapid de dureri dacă vei pune pe locul afectat câteva straturi de varză zdorbite. Trebuie să le lași să acționeze patru ore.


Te scapă de durerile reumatice

Foarte multe persoane se confruntă cu dureri groaznice cauzate de reumatism. Însă, aceste dureri pot fi învinse cu ajutorul remediilor naturiste cu varză. Frunzele de varză se zdrobesc şi se pun sub formă de cataplasme pe zonele dureroase pentru 2-3 ore. Pe de altă parte, este indicat să bei și 1-2 pahare cu suc de varză.

Cum se obține acest suc? Se pun frunze de varză și puțină apă într-un storcător. Trebuie consumată licoarea obținută timp de o lună și jumătate.

Tratează ulcerul gastric

Leacurile care au la bază varza ajută și la vindecarea, sau măcar la ameliorarea, ulcerului gastric. Iată cum se prepară tratamentul pentru această afecțiune: se bea un litru de suc de varză zilnic. Acesta se obţine prin stoarcerea frunzelor. Bea câte un pahar de suc, de patru ori pe zi.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.