Здоровье и красота
687

Top 5 cele mai cool tendințe de machiaj pentru toamna 2016

5 фото
Christian Dior - Machiajul intens, în nuanțe închise Inspirat de curentul goth, un astfel de machiaj îți evidențiază perfect trăsăturile feței. Tenul trebuie să fie cât mai alb, impecabil, fără pudră sau blush - poate doar puțin iluminator - iar ochii și buzele să fie machiate în nuanțe intense.
image
Ca în fiecare toamnă, tendințele în machiaj pentru începutul sezonului rece de anul acesta sunt dominate de culori intense, tonuri de maro și ruginiu, dar și de o sobrietate aparte. Cu toate acestea, printre multitudinea de tendințe noi am reușit să identificăm câteva foarte cool, ieșite din comun, din care merită să te inspiri cel puțin o dată.

Cele 5 tendințe de make-up despre care îți spuneam că ne-au cucerit, și pe care le poți vedea în galeria foto de mai jos, au în comun câteva caracteristici – sunt ieșite din tipare, sunt îndrăznețe și super creative!

Tocmai de aceea te invităm să le încerci pe toate, să te lași inspirată de ele și să îți concepi apoi tu singură alte machiaje pornind de la ele.

5 изображений

  • Christian Dior - Machiajul intens, în nuanțe închise

Inspirat de curentul goth, un astfel de machiaj îți evidențiază perfect trăsăturile feței. Tenul trebuie să fie cât mai alb, impecabil, fără pudră sau blush - poate doar puțin iluminator - iar ochii și buzele să fie machiate în nuanțe intense.
  • Emporio Armani - Machiajul colorat

Ca niciodată, toamna aceasta am văzut în propunerile make-up artiștilor machiaje colorate, similare cu cele propuse pentru vară. Ne-au plăcut în special cele văzute pe podium la Emporio Armani, cu mascara colorată, care aminteau puțin de anii '70.
  • Giambattista Valli - machiajul grafic, îndrăzneț

Dacă mergi la un party toamna aceasta și vrei să ieși în evidență, un astfel de machiaj e must-have! Nu ai nevoie de prea multe produse, diferența va fi făcută oricum de un eyeliner într-o nuanță metalică și de precizia cu care poți trasa linii sau orice alte forme geometrice.
  • Holly Fulton - machiajul în nuanțe metalice

Nu e prima dată când vedem un astfel de machiaj, dar e prima dată când credem că se potrivește perfect cu atmosfera sezonului. Noi sigur îl vom încerca!
  • Proenza Schouler - machiajul seducător

Nicio toamnă fără roșu! Roșu aprins, intens, seducător, feminin, sexy. Nici nu mai contează dacă porți sau nu machiaj pe restul feței! Acesta este efectul rujului roșu. Dacă încă nu ai unul în colecția ta, e timpul să-ți cumperi!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.