Здоровье и красота
851

Cu băutura din ovăz slăbești mai repede


Ovăzul cu apă consumat pe stomacul gol este recunoscut pentru faptul că te scapă de câteva kilograme în plus și te aduce mai aproape de împlinirea visului de a avea o siluetă de invidiat.

Acest lucru este posibil și datorită faptului că ovăzul este o sursă bună de vitamine, minerale și fibre, practic tot ce ai nevoie ca să te menții sănătos și să slăbești armonios.

De ce această băutură?


Pe lângă faptul că te poate scăpa de colăceii de pe abdomen într-un timp destul de scurt (4 săptămâni), ovăzul ajută și la menținerea senzației de sațietate, elimină toxinele din corp și previne retenția de apă.

Iată ce o face o băutură cu numeroase proprietăți benefice pentru organism!

Cât timp trebuie s-o bei

Pentru a da jos între 6 și 8 kilograme, va trebui să iei apă cu ovăz pe stomacul gol, timp de o lună. Pentru rezultate și mai bune, este necesar să ai în continuare acest obicei.

Dacă, pe lângă faptul că bei acest amestec, vei elimina din dietă făinoasele, prăjelile, dulciurile, mâncarea de tip fast-food și sucurile carbogazoase, vei ajunge să ai un corp mai suplu, tonifiat.

Cum se prepară această băutură

Ingrediente necesare:

— 20-25 de linguri de fulgi de ovăz,
— o linguriță de scorțișoară pudră,
— 2 l de apă,
— 2 lingurițe de miere.Într-un blender, pune fulgii de ovăz.

Adaugă apă până obții o pastă omogenă. Apoi, ușor-ușor, încorporează toată scorțișoara și apa rămasă. La final, nu mai trebuie decât miere.

Păstrează băutura la frigider.

Bea un pahar din acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Dacă vrei să accelerezi rezultatele, ia un pahar din această băutură la prânz și altul înainte de cină.

Succes!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.