Здоровье и красота
404

Pâinea violet, un aliment la modă, bun pentru siluetă


Un savant din Singapore a găsit soluţia pentru a face o pâine care este, în acelaşi timp, gustoasă, sănătoasă şi bună pentru siluetă. În plus, are şi o culoare foarte la modă – este mov, scrie Terra Femina.

Invenţia îi aparţine profesorului nutriţionist Zhou Weibiao de la Universitatea Naţională din Singapore, care a dorit să realizeze o pâine care să aibă o textură similară celei albe, dar să fie mult mai sănătoasă.

„Provocarea a fost să vedem dacă am putea schimba formula glicemică, fără a pierde textura netedă pe care o are pâinea albă şi pe care oamenii o iubesc atât de mult”, a declarat profesorul Zhou Weibiao pentru CNN. Pentru a obţine rezultatul dorit, savantul a avut ideea de a extrage antocienii din orezul negru şi de a-i introduce în pâinea albă.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.