Здоровье и красота
1401

Trucuri care te vor ajuta să-ţi menţii pedichiura pentru mai mult timp


Sunt atât de multe lucruri pe care le iubim vara: soarele, nisipul, sandalele! Şi, tocmai de aceea, ne dorim ca de fiecare dată să avem o pedichiură impecabilă. Aşa că, am pregătit câteva sfaturi şi trucuri care să te ajute să menţii pedichiura intactă pentru mai mult timp, chiar dacă te duci la salon.

Vino cu oja personală. În cazul în care ai o programare la salon şi încă preferi pedichiura clasică, sfatul nostru este să vii de acasă cu oja favorită. Nu ai de unde să ştii de cât timp acea ojă stă pe raft, iar cu cât este mai “veche”, cu atât şansele de a crăpa sau de a se deteriora sunt mai mari. Iar dacă se întâmplă să se deterioreze până la umătoarea programare, ştii că ai aceeaşi nuanţă acasă cu care să o poţi reface.

Aplică un strat de luciu. Pentru a avea o pedichiură extreme de strălucitoare şi protejată în fiecare zi, aplică un lac transparent de unghii şi potrovot pentru a putea obţine acel luciu dorit. Asigură-te că îl foloseşti chiar şi pe marginea unghiei pentru a fi sigură cu nu se va deteriora.

Fereşte-te de apă. În special, imediat după ce ai terminat de realizat pedichiura, evită orice apropiere de apă. Deşi pare că s-a uscat, încă din momentul în care ai plecat de la salon, acesteia îi ia aproximativ 12 ore până să se usuce.

Hidratează. Aplică câteva picături de ulei pentru cuticule în fiecare zip e unghii pentru a le menţine hidratate. În felul acesta, vei preveni deteriorarea produsului, dar şi uscarea cuticulelor.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.