Здоровье и красота
875

Dieta disociată. Sau cum să slăbești rapid


Deși vremea de afară ne-ar putea contrazice, ne apropiem cu pași repezi de sezonul estival. Și asta ne face să ne aducem aminte că nu avem o siluetă tocmai potrivită pentru plajă. Dar nu-i nimic. Încă mai avem timp să schimbăm acest aspect.

Am o soluție pentru voi: dieta disociată, un regim de slăbire drastic, pe care-l pot urma doar persoanele care nu au probleme de sănătate. Rezultatele dorite se vor vedea rapid. Iată ce trebuie să faceți:

3 zile de orez
În primele trei zile, mâncați doar orez fiert. Simplu. Fără condimente în el. Nu puneți în el nici măcar sare. Aveți voie să beți apă plată și minerală, ceai verde și cafea. Nu puneți în ceai și cafea zahăr, dar nici miere.

3 zile de legume
Aveți acum trei zile de legume. Puteți să mâncați roșii, castraveți, varză, salată, conopidă fără nicio limită. Dacă doriți însă să consumați cartofi fierți ar fi bine să vă limitați la 6-7 cartofi pe zi. Puteți să alegeți și vinete ori ardei copți și multe alte legume care vă fac cu ochiul.

3 zile de lactate
După aceea, urmează trei zile de lactate. Puteți să alegeți orice doriți: lapte, iaurt, sana, cașcaval, brânză. Puteți să mâncați orice cantitate de lactate. Stați fără grijă, numărul kilogramelor este deja în scădere. De băut aveți voie aceleași lucruri: apă, ceai verde și cafea.

3 zile de fructe
Dacă ați reușit să ajungeți până aici, aflați că nu mai aveți așa de mult din această dietă de slăbire. Acum urmează trei zile de fructe. Aveți voie la liber portocale, mere, prune, pepene galben, pepene roșu, grapefruit, lămâi, pere. Dar încercați să nu consumați mai mult de două banane pe zi și de un strugure. Apă la liber. Ceai și cafea: o cană pe zi.

3 zile de carne
Iată-ne ajunși și la ultimele trei zile din regim: cele de carne. Aveți voie să mâncați pește, carne de pui, de curcan ori de vită. Acestea trebuie preparate la cuptor, pe grătar sau la aburi. De asemenea, la micul-dejun aveți voie să mâncați suncă de pui și crenwurști de curcan sau de pui. Apă la liber. Ceai și cafea: o cană pe zi.
Am ajuns la final. Sunt sigură că și rezultatele sunt unele care să fi meritat efortul.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.