Здоровье и красота
526

Tratează migrena fara medicamente


La un moment dat în viaţă, cu toţii ne confruntăm cu durerile supărătoare de cap. Şi de obicei pentru a combate nesuferita migrenă apelăm la medicamentele sintetice, care au numeroase efecte adverse. Cel mai bine este să optăm pentru produsele naturiste atunci când avem mici probleme de sănătate.

Site-ul Sciencedaily susţine că migrenele provocate de deshidratare şi de dezechilibre ale sărurilor minerale din organism pot fi combătute cu un remediu extrem de simplu, eficient şi la îndemâna oricui.

Elementele din compoziţie se găsesc în bucătaria oricărei gospodine. Uită de apirină şi alte pastile şi încearcă amestecul format din apă, lămâie şi sare. Reţeta se prepară în câteva minunte: pune într-un pahar cu apă plată zeama de la o lămâie şi două linguriţe de sare roz de Himalaya (este de bună calitate şi conţine aproximativ 80 de minerale). Consumul amestecului minune are rolul de a reechilibra electroliţii din corp, de a combate durerile de cap şi, nu în ultimul rând, de a întări sistemul imunitar.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.