Здоровье и красота
886

8 produse miraculoase ce contribuie la curățarea organizmului


Detoxicarea orgnizmului — un process fiziologic foarte important. Ca regulă, organismul nostru e foarte deștept și singur se străduie să se isprăvească cu elimenarea deșeurilor, dar noi îl putem ajuta prin anumite produse ce contribuie la o elimenare mai ușoară a toxinelor.
Toxinile accumulate acționează negativ asupra organizmului nostru, exteriorului și stării sănătății. De aceea metoda de detoxicare a organzmului este foarte populară în prezent. Aceasta ajută organizmul mai repede să elimine toxinele și să asimileze elementele nutritive folositoare.


1. Legumele proaspete
Morcovul, ceapa, roșiile, brokkoli, varza și alte legume – sunt acele legume ce ne pot veni în ajutorul nostru la elimenrarea toxinileor și deșeurilor.
Se merită în aceste clipe să vă curățiți un morcov și să-l mîncați cît citiți mai departe.

2. Fructele
Fructele se asimilează foarte bine și de aceea sunt incluse în această listă a produselor de detoxicare. Conțin apă, vitamine și antioxidanți care reduce procesul de îmbătrînire. Contribuie cu eficacitate la eliminarea toxinelor.

3. Citrusuri
Cu adevărat fructe miraculoase, cu un conținut mare de vitamina C ce dă un rezultat bun în curățire. Nu înzădar una din cele mai efective metode în detoxicare a organizmului este de a începe ziua cu un pahar cu apă fiartă și caldă amestecată cu suc de lămîe.

4. VerdeațăClorofilul are valoare nu numai pentru plante dar și noi, oamenii. Folosită în alimentație verdeața contribuie la normalizarea schimbului de substanțe, îmbunătățește compoziția sîngelui precum și contribuie la elimenarea metalelor grele și a toxinilor din organizmul nostru. De aceea este foarte bine să fie folosite cu regularitate în mîncarea zi cu zi spanacul, frunzele de salate, alge și alte verdețuri.

5. Ceaiul verde
Ceaiul verde cu efectele sale benefice este foarte prețuit de chineji. Antioxidanții ce se conțin în ceaiul verde, vă ajută să vă ridicați tonusul vital precum și longevitatea vieții.

6. Omega 3
A vorbi despre însemnătatea acestui element ca Omega 3 se poate foarte mult. Acizi grași esențiali folosiți de corpul nostru pentru numeroase procese, printre care prevenirea bolilor cardiovasculare și a problemelor inflamatorii. Omega 3 ajută să întărim funcțiile de apărare a organizmului, fiind un antioxidant, imunostimulatoar și antiinflamatoar puternic. Uleiul din susan, olive, conțin acest element important pentru organizmul nostru.

7. Usturoiul
Aceste mici ”mărgăritare” care cu adevărat pot devini pentru noi un salvator miraculos. Usturoiul foarte bine curăță vasele sangvine de colesterol, stimulează ficatul de a produce fermenți ce contribuie la elimenarea toxinelor și deșeurilor. Nu ezitați să adăugați usturoi în mîncare, asta vă va fi de mare folos.

8. Nucile și semințele
La sigur nu e om cărui să nu-i placă nucile sau semințile, în prezent avem posibiliatea de a procura și folosi în alimentație diferite soiuri de nuci și semințe. Toate absolut fiind folositoare. Chear la serviciu dacă nu reușești să mănînci întotdeauna poți avea la îndemina diferite nuci. Te vei simți sătul și mulțumit.Tempoul vieții noastre ne face uneori să uităm de sănătatea nostră, ne aducem aminte cînd simțim că ceva nu este în regulă. Sper ca lista cu descrierea produselor ce contribuie la detoxicare să vă fie de folos. Aveți grijă de organism și el numaidect va răspunde prin sănătate și buna dispoziție. Numai sănăatea ajută să obții succese, deci totul este în mîînile noastre.

Succese

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.