Здоровье и красота
686

La ce trebuie sa fiţi atenţi cand vă uitaţi în ochii cuiva


Medicii oftalmologi îşi pot da seama de starea dumneavoastră de sănătate doar uitându-se la retina ochilor. Ochii, oglinda sufletului, pot fi un indiciu foarte concludent pentru starea de sănătate, medicii depistând boli precum glaucomul, cataracta, diabetul sau boli ale ficatului doar la o simplă consultaţie. Din acest motiv, un control oftalmologic regulat este mai mult decât recomandat.

Vă prezentăm în continuare câteva simptome şi ceea ce înseamnă acestea.

Ochi roşii sau sensibilitate la lumină? Acesta ar putea fi un simptom al inflamării uveei, partea din mijlocul ochiului. Medicul Emily Graubart spune că acest lucru înseamnă că sistemul imunitar se autoatacă, iar un control medical este recomandat, potrivit Huffington Post.

Ochi foarte uscaţi. Acest lucru ar putea fi o cauză a faptului că nu clipiţi destul de des sau chiar o alergie. În cel mai rău caz, ar putea fi vorba de simptomul Sjogren, o boala autoimună care are ca semn distinctiv producţia anormală şi excesivă de anticorpi din sânge care sunt direcţionaţi către diverse ţesuturi din organism.

Ochi umezi. Fie că vorbim despre blocarea canalelor lacrimale, despre un vânt puternic, alergii, nisip, sau infecţii cu adevărat grave, toate acestea conduc la ochi umezi, un simptom care trece de la sine, dar dacă lucrurile se agravează, atunci este necesar să mergeţi la medic pentru primi câteva sfaturi.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.