Здоровье и красота
660

Cea mai buna modalitate de a-ti incepe ziua


Care este primul lucru pe care-l faci cand te trezesti dimineata? Iti verifici telefonul? Faci un dus? Iti faci ceaiul sau cafeaua?

Diminetile pot fi dificile pentru unii dintre noi si s-au scris multe articole cu rutina de dimineata a persoanelor de succes. De regula aceasta cuprinde miscare, intocmirea agendei zilnice, citirea unor lucruri inspirationale, actualizarea jurnalului personal si tot felul de astfel de lucruri care maresc productivitatea.

Insa este un lucru care de obicei este trecut cu vederea si anume vizualizarea. Adica sa-ti gasesti un loc linistit in casa, unde sa nu fii intrerupt, sa inchizi ochii si sa vizualizezi cu ajutorul mintii telurile pe care iti doresti sa le atingi – si, in acelasi timp, sentimentul pe care ti l-ar da atingerea acestor teluri si pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a le atinge.


Vointa are potential maxim dimineata, iar vizualizarea o stimuleaza

Se spune ca puterea de concentrare si productivitate scade pe parcursul zilei. Tocmai de aceea atatia este recomandat sa rezolvam cele mai dificile sarcini in prima parte a zilei.

Vizualizarea poate da tonul intregii zile si ne poate ajuta sa iesim din starea impulsiva si defensiva pe care o descriem prin “abia astept sa treaca si ziua asta“. Iti activeaza subconstientul si ii da un sens si mai mult autocontrol, in loc sa te lase blocat intr-o stare mentala in care doar reactionezi la lucrurile care ti se intampla pe parcursul zilei.


Vizualizarea este diferita de visatul cu ochii deschisi

Vizualizarea este in stransa legatura cu imaginatia. Pare cam acelasi lucru cu visatul cu ochii deschisi. Diferenta, insa, este ca prin vizualizare alegi in mod constient sa te gandesti la ceva anume, spre deosebire de visatul cu ochii deschisi cand iti lasi mintea sa se plimbe dupa cum doreste.

Este usor sa incepi sa visezi cu ochii deschisi, mai ales daca esti incepator in arta vizualizarii, de aceea e bine sa fii atent si sa faci distinctia intre cele doua.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.