Здоровье и красота
407

Masti cu ciocolata pentru o piele sanatoasa


Ciocolata este un desert preferat de multe dintre noi. Nu doar că este foarte gustoasă, dar are multe proprietăți benefice, printre care și îmbunătățirea stării de spirit!

Ciocolata poate fi folosită cu success și în măștile pentru ten. Acestea hidratează, întineresc și tonifică tenul. Pentu a obține rezultatele dorinte, trebuie să folosești ciocolată de bună calitate, având minim 70% cacao.

Pentru hidratare intensă

Pentru a prepara această mască încălzește pe baie de aburi 50 de grame de ciocolată (cu un conținut de 70-90% cacao), până devine lichidă. Într-un vas amestecă 1 lingură de ciocolată lichidă cu 1 lingură de ulei de măsline (poți folosi ulei de migdale dulci, ulei de in sau ulei din semințe de struguri) și 1 gălbenuș. Omogenizeză bine ingredientele și aplică masca pe toată fața și pe gât. Las-o să acționeze 15 minute, după care clătește cu apă călduță.


Pentru o piele elastică

Aceasta mască îți tonifică tenul, îl hidratează și chiar îmbunătățește elasticitatea pielii. Topește 50 de grame de ciocolată (cu un conținut de 70-90% din cacao) pe baie de aburi. Pune în blender o jumătate de măr, o jumătate de banană, 2-3 căpșuni, o felie de pepene galben și 100 ml apă. Mixează și pune 2-3 linguri din acest amestec într-un vas, peste care adaugă 2-3 linguri de ciocolată. Aplică masca pe față și pe gât și las-o să acționeze 20 de minute. Clătește cu apă călduță, după care tamponează tenul cu un prosop curat.

Pentru o piele fără semne ale îmbătrânirii

Pune într-un vas 1 lingură de ciocolată topită la aburi, 1 lingură de smântână sau frișcă și 1 lingură de miere. Omogenizează și aplică pasta pe față, gât și decolteu. După 15 minute clătește cu apă călduță.

Pentru regenerarea celulelor pielii

Într-un bol amestecă 1 lingură de ciocolată topită cu 1 linguriță de ulei de migdale și 1 linguriță de ulei de trandafiri. Asigură-te că masca nu e fierbinte, pentru a o putea aplica și amestecă ingredientele. Lasă masca să acționeze pe ten 20 de minute, după care clătește cu apă călduță. Uleiul va ajuta la regenerarea celulelor pielii, iar ciocolata o va hidrata.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.